Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy atlag mai nő aki mondjuk most tölti a 30 at hány pasival szexelt élete során?
Mert manapság nagyon gyakran váltanak a nők.
Régen husegesebbek voltak szerintem .
Akor egy 30 as átlag nőn átment már egy fél falu mondhatjuk 😀
Férfiaknak mennyi lehet az átlag?
Szerintem egy átlag nő több pasival szexel mint átlag pasi .
Mert könnyebben megteheti a mai világban sajnos .
Kivétel a nagyon stílusos vagy gazdag vagy nagyon jól kínezo pasik
Hát, én 100 fölötti nôvel voltam és nem volt közöttük fizetôs.
Változó szerintem, egyénfüggô.
Nekem csak 5 ingyenes volt de vagy 60 70 fizetős az évek alatt .
14# 100 ingyenes ?? Te valamit tudsz haver 😀
Azt nem írtam, hogy nem költöttem rájuk, de nem hivatásosak voltak.
Nincsen varázslat, szerintem minden ffi lehet sikeres, de a legtöbben már ott elrontják, hogy oda se mennek..
Kell egy társaság hozza ha jól gondolom.plusz a duma és hogy legyen a közelben egy hely ahova lehet vinni a részeg csajokat .😀
Ha jóképű is vagy plusz van egy sportkocsid gondolom az is jelent évente +40 csajt
Ez is igaz, de részeg nôket nem viszek ágyba, de drogosat.
Van egy nagyon fontos szabály, az igazi vadász nem akkor ejti el a vadat, amikor meghúzza a ravaszt, hanem amikor becserkészi. Remélem érthetô.
#13 mivel 50-50% a nemek aránya ezért átlagban (sok ember átlagát nézve) pont annyi partnere van a nőknek, mint a pasiknak. Ahogy a pasik között is van aki csajozógép és sok partnere van, úgy a nők között is van aki könnyedebben fogja fel a szexualitását és sok partnere van. Sőt mi több, többnyire nagyon sokszor pont ők találják meg egymást. A csajozógép ráérez kivel érdemes ismerkedni.
#17 nem kell sem sportkocsi, sem milliárdok hozzá hogy évente akár nagyon sok partnered legyen. Ami kell viszont, egy jó megjelenés, stílus, kisugárzás, eq, iq és nagyon jó emberismeret, kommunikációs készségek.
Én csak neten vadaszom az a baj kisebb a siker esélye tudom .
Ezért prostizom néha.
De már nem járok el egész estére. Miota van gyerekem full elpuhultam
Mikor piazom is kb 1 2 felé bealszok .
Meg úgy kb soha nem megyek szórakozó helyre mert nincs társaságom .Egyedül meg nincs meg az elszántság örülök hogy élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!