Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy atlag mai nő aki mondjuk most tölti a 30 at hány pasival szexelt élete során?
Mert manapság nagyon gyakran váltanak a nők.
Régen husegesebbek voltak szerintem .
Miert erdekel? Sikertelen vagy a noknel/parkapcsolatban es onismeret helyett inkabb kivetited a frusztraciodat a nokre?
Esetleg egy troll kerdes, hogy kiverhesd a vitara amit generaltal?
Válaszoló, nonszensz kérdés. Kb. mintha én azt kérdezném, hogy 30 fölött férfiak hány kilóval nyomnak fekve? Pont ennyire széles a paletta a 30-as nők között is, hogy ki hány férfival feküdt le.
1-es szerintem is az esti recskához gyűjt inspót.
A statisztikai átlag 5-6 körül mozog. Hogy jött ki a szám? Nos, a felméréseken a nők 3-at mondanak a férfiak meg 8-at. Csakhogy mivel fele-fele a nemek aránya, így a két számnak is egyformának kellene lennie.
Egyébként meg totálisan lényegtelen az átlagszám! Az a lényeg, hogy te jól érezd magad! :)
0-20
Hát van, akinek 3-6 hónapra sikerül max. egy kapcsolat, nem hűtlenség kérdése.
Van az 50-60 is.
Akinek sok volt, úgyis lehazudja.
40-50 körül tartanak nagy átlagba a tapasztalataim szerint.
Ebbe bele vannak számolva az egyéjszakás kalandok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!