Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak az incelek hibája...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az incelek hibája lenne az hogy hol tartanak?

Figyelt kérdés
Szerintem NEM csak az övék hanem a társadalomé is, a rossz családi háttér, az iskolai bullying és az hogy az utóbbit nem szankcionálják, a tanárok nem tesznek ellene, tüntizni könnyebb, gondolom kényelmesebb és nem kerül annyi erőfeszítésbe. Persze hogy nincs az embernek mondjuk önbizalma ha mások tönkretették, a másik hogy mentálisan sérült embereket rugdosni? Az után senki ne csodálkozzon ha lelövi egy ilyen az utcán, ez olyan mint amikor baxogatják a kutyát és csodálkoznak ha letépi a karjukat. Meg hogy emberileg olyanok amilyenek és azért nincs senkijük? Nézzünk már körül! Egy csomó rohadék bántalmazónak, bűnözőnek is van valakije és sikeres, ők milyenek emberileg? Szerintem többször a rohadékok vannak előnyben mint a rendes emberek, a világ tele van moslék emberekkel, én is az vagyok csak én nem bujtatom az arcom a rendes ember álcája mögé mert azt gyűlölöm a legjobban ha valaki megjátsza magát. Örülök hogy Jordan Peterson kiáll ezekért az emberekért. Ezt jól esett kiírni így éjszakai műszak után sörözve.
2023. jan. 28. 06:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10-es, magukba programozták.

Nem a tapasztalataikért felelősek, hanem a döntéseikért. Ami jelen esetben az, hogy elsajátítják a degenerált incel eszméket és ennek szemüvegén át tekintenek a világra. Ezért egyedül az incelek felelősek és amíg abban a posványban dagonyáznak, megérdemlik a magányt, mert alkalmatlanok párkapcsolatra.

2023. jan. 29. 21:05
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

"A tapasztalataidért mióta vagy felelős?"

Nem az #5-ös vagyok, és nem is igazán tudok azonosulni a válaszával, de mégis vitatkoznék. Abba most nem megyek bele, hogy a "felelős" szót nem a helye értelmében használjuk - amiről vitatkozunk az inkább az, hogy ki a "hibás". De mint mondtam, ezt most tegyük félre.

Szóval ez a ki a felelős kérdés egy nagyon nagy öngól, mert ha te nem vagy felelős a téged ért tapasztalatokért, akkor bizony ugyanez igaz arra is, aki azokat a tapasztalatokat neked okozta. Magyarul a szar, képmutató világ ekézése ugyanolyan képmutatás. A nők és a chadek hibáztatásának pedig semmi értelme.

Amúgy egyetértek: szerintem az inceleket nem jogos hibáztatni a helyzetükért, és szerintem sem rosszabbak másoknál. És pontosan ugyanezért nem jogos az sem, amikor az online hangos incelek másokat hibáztatnak a saját sorsukért, és a nőket, a világot, a chadeket fikázzák.

2023. jan. 29. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:
26%

12

“ Szóval ez a ki a felelős kérdés egy nagyon nagy öngól, mert ha te nem vagy felelős a téged ért tapasztalatokért, akkor bizony ugyanez igaz arra is, aki azokat a tapasztalatokat neked okozta.”

Simán nem kötelező másokba belerúgni, másokat szívatni, másoknak beszólni, mások külsejéből viccet csinálni. Ezekért bizony ők a felelősek.

Ha simán csak annyi van, hogy nem kíváncsiak rájuk és elkerülik csoportosan az CSAK egy sima kiközösítés, ami bár nem szép de legalább megmagyarázható az ösztönökkel, hogy ösztönszinten is valamilyen szinten ez a legjobb gének továbbadását szolgálja meg hasonló ínyencséget. Azzal a helyzettel tényleg nem lehet sokat kezdeni, hogy az emberekben az van programozva, hogy kerüljenek mindent ami csúnya. Elég elbhaszott a természet de ez ellen tényleg nem sokat lehet tenni belátom. Max egy nap majd genetikailag megtervezni minden babát, hogy szép legyen, és akkor a külsőnek nem lesz majd akkora jelentősége mint ma, mindenki egyenlő eséllyel indul.

2023. jan. 30. 08:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Simán nem kötelező másokba belerúgni, másokat szívatni, másoknak beszólni, mások külsejéből viccet csinálni. Ezekért bizony ők a felelősek."

Értem, amit mondasz, de pont arról van szó, hogy ők is azt tették, ami az őket ért impulzusokból kitellett. Később, ahogy az ember felnő, érik más jellegű impulzusok is, és ezek hatására a csúfolódó emberek nagy többsége elszégyelli magát és abbahagyja a csúfolódást, de vannak, akikben ez megmarad. Ugyanígy a kicsúfolt emberek nagy része is felnő, és rájön, hogy a csúfolódás, az egymás piszkálása része az emberi együttélésnek, és nem őt minősíti. Néhányan pedig kevésbé szerencsések, és benne ragadnak ebben a hurokban, ők lesznek incelek.

A felelősség kérdése nagyjából ugyanaz: abból főzöl, amilyen impulzusok érnek, és amit képes vagy velük kezdeni. Ugyanez igaz a csúfolódókra és az áldozatokra is.

"az emberekben az van programozva, hogy kerüljenek mindent ami csúnya"

Ez az incelek legnagyobb tévedése: azt hiszitek, hogy a külsőtök az oka a csúfolásnak. A valóság az, hogy az emberek MINDENKIT piszkálnak, aki egy picit is kilóg! Kövér vagy, vékony vagy, lányként van egy kis bajúszkád, fiúként vékony a hangod, olcsó ruhákban jársz, kiderül, hogy a maciddal alszol, teljesen mindegy.

A gúnyolódás azokat teszi tönkre, akik valamiért nem elég reziliensek ellene. Ennek szerintem 99%-ban semmiféle genetikai alapja nincs, sokkal inkább családi okai vannak. Pl úgy 14-15 évesen én szétcsúsztam az engem ért piszkálástól, legszívesebben bementem volna lelövöldözni az osztálytársaim nagy részét, mint az amerikai sulikban.

Felnőtt fejjel visszanézve semmi extra nem történt, ugyanannyi piszkálás ért, mint korábban. Ami változott az egy haláleset a családban, ami miatt otthon megbillent az egyensúly, és sértült az én biztonságérzetem is, és kiszolgáltatottabb lettem az iskolai csúfolódásnak. Emiatt ráadásul egy-egy cickézést túlreagáltam, keménykedni akartam, ami miatt kinevettek. Ettől még a tehetetlenség is megjelent.

Ez az időszak engem is évekre meghatározott. A mai napig nehezemre esik baráti kapcsolatokat is kezeményezni, mert az lett az alapkiosztásom, hogy mások nem igazán kíváncsiak rám. Szerintem úgy 35 éves koromban jött el az a pillanat, amikor abban a gyerekkori osztályomban felszabadultan tudtam viselkedni.

Sokat pofáztam, de a lényeg röviden: semmi gond nem volt sem a genetikámmal, sem az osztálytársaimmal. Egyszerűen én akkor megcsúsztam lelkileg, ami miatt nem tudtam ezt kezelni. Szerintem az incelek 100%-ra igaz, hogy a lecsúszásuknak ez a valódi oka, emiatt pedig sem nekik, sem az őket gúnyolóknak nincs igaza.

2023. jan. 30. 09:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14

Igen ebben van igazság. Az esetemben is hasonló történt például, otthon volt a zűr, nem volt meg a biztonságérzet, érzelmileg ki voltam merülve és úgy mentem iskolába ami ugye feltűnt a többieknek és ezért megtettek célpontnak meg lúzernek és nem volt energiám meg lelkierőn visszavágni, hagytam a pi…na csinálják.

De ettől eltekintve a kutyát nem érdekli milyen családi háttered volt, nincs kegyelem. Az itt és most érdekli őket és az alapján ítélnek és a kiindulópont mindig az lesz, hogy kizárólag te tehetsz mindenről, a helyzetedről, a lelkiállapotodról, de még a külsődről is. A kutyát nem érdekli hogy jutottál abba az állapotba.

És ezek miatt az inceleknek inkább igazuk van, még sok munka van a társadalommal, hogy toleránsabb és elfogadóbb legyen. Még mindig probléma valaki bőrszíne például, akkor milyen társadalomról is beszélünk?

2023. jan. 30. 10:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Picit talán még mindig enyhe félreértésben vagyunk, megpróbálom finomítani.

"feltűnt a többieknek és ezért megtettek célpontnak meg lúzernek"

Amit leírsz, hogy pusztán azért rád szálltak, mert érezték a vérszagot és a sebezhetőséget. Nem mondom, hogy ilyen nem létezik, de sokkal összetettebb.

Az egyik eshetőség, hogy változott a viselkedésed negatív irányba, csak te nem vetted észre, és a többiek erre szarul reagáltak. Pl én, amikor szét vagyok csúszva, megbízhatatlanná válok, és elhanyagolom a feladataimat és a külsőmet, környezetemet is. Ez ilyenkor rettentő frusztráló a környezetemben élőknek, amit a maguk módján jeleznek is felém. Ez a mód pedig gyakrabban kritikus, mint támogató, amit én is úgy élek meg, hogy nincs elég bajom, még ők is ütnek. Pedig amúgy én megyek az agyukra.

A másik opció, hogy nem is változott semmi, csak a problémák hatására te lettél érzékenyebb. Nem ők pécéztek ki maguknak, hanem neked fájt jobban az, amit mindenki megkap. Felnőtt fejjel gondoltam bele abba, hogy azok a gúnyolódások, amiktől kiborultam 14-15 évesen, azok simán megvoltak korábban is, csak akkor lepergett rólam. Mert jól voltam.

Pl hatodikban a lányok elkezdták a fiúkat tízes skálán osztályozni belső és külső tulajdonságok alapján. Mai napig emlékszem, hogy 2 pontot kaptam külsőre, és 4-et belsőre. Röhögtem egyet, hogy mekkora p.csák, és mentem tovább. Mármint az látszik, hogy megmaradt bennem, de emlékszem, hogy mennyit röhögtünk az öltözőben, hogy mekkora p.csák. Fel sem merült bennem, hogy ez engem minősít. Ehhez képest nyolcadikban a lányok elkezdtek valentin napi kártyákat osztogatni az általuk kedvelt néhány fiúnak, és zokoghatnékom volt, hogy én nem voltam közöttük. Mi változott? Hát nem a lányok...

"nem volt energiám meg lelkierőn visszavágni"

Igazából az a legrosszabb, amikor baromira vissza akarsz vágni. Ez valahol úgy megy, hogy mindenki kóstolgat és csipked mindenkit, majd egyszer csak valaki felordít és visszaüt egy k.rva nagyot. Azt gondolnád, hogy majd akkor most mekkora tiszteletet parancsoltál magadnak, de igazából az ellenkezője történt. Ha valaki nem rosszindulatból piszkált, azt az aránytalan válasszal magadra haragítottad. Ha meg rosszindulatból kóstolgatott, akkor pedig elártultad a gyenge pontodat. Innentől akármennyire ütöd, ő csak röhög, mert tudja, hogy nyert. Nekem volt olyan, hogy egy engem gúnyoló gyereket megvertem alsóban: még akkor is röhögött, mikor már vérzett az orra.

"A kutyát nem érdekli hogy jutottál abba az állapotba."

Ez csak részben igaz. Arról van szó, hogy aki még nem volt abban a helyzetben, az nem érti, miért viselkedsz úgy. Pl akinek sosem volt semmilyen függősége, amit próbált már levetkőzni, annak nem lehet fogalma sem arról, hogy az alkoholista miért iszik újra meg újra, mikor tudja, hogy rossz. Nekik ez egyszerű: nem szabad inni, hát ne igyál. Arra gondolnak, hogy biztos csak szarik bele, és ezért megvetik, lenézik.

Együttérezni leginkább az tud veled, aki valamilyen szinten járt már a cipődben. Ezért megy nekem is.

"És ezek miatt az inceleknek inkább igazuk van"

Ez attól függ, hogy mi a kijelentés. Ha az állítás az, hogy az inceleknek valami rajtuk kívülálló ok miatt több támogatásra lett volna szükségük, mint amit meg tudtak kapni, akkor az inceleknek igazuk van. Ha az az állítás, hogy a külső szemlélők nagyon könnyen mondanak jogtalan ítéletet az incelek felett, pedig nem jártak a cipőjükben, abban is igazuk van az inceleknek.

Ellenben ha azt állítja valaki, hogy az incelek boldogtalansága pusztán a külsejüknek tudható be, az már tévedés. Ha azt állítják, hogy ez a külső ráadásul pusztán genetika, akkor már egyenesen csúsztatás. Ha meg belemegyünk a gonosz, aljas társadalom, az önző, primitív nők, és a mindenféle háttérhatalom elméleteibe, akkor az már az agyfasz...

2023. jan. 30. 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

"Ha egy incel mégis felülkerekedik önmagán és kitör ebből a lehúzó, gusztustalan állapotból és párkapcsolatra tesz szert (ami nem megy anélkül, hogy belátja: az incelség eszméje káros ökörség), a többi nyomoronc incel azonnal az eszme árulójának, nem is valódi sorstársnak, közülük valónak, hanem ún. "fakecelnek" nevezi és elhatárolódnak tőle. Pedig pozitív példát mutat, hogy igenis van kiút az incelpöcéből"

Altalaban ezek a naaaagy incel sikersztorik ket reszre oszthatok. Vagy beallnak betabuxx luzernek egy 40 koruli szutyok gyerekes no melle, es onnan kopkodnek a kozossegre, vagy "melegebb eghajlatra" mennek, es itt nem a geomaxxer-ekre ertem, hanem az LG HDTV-re. Mind a ketto nevetseges. Vannak a geomaxxer-ek, akik osszeszednek valami 10/2-es azsiai csajt, ami meg mindig jobb, mint a betabuxxing.

Amugy meg sokszor leirtam, hogy csak azt tekintjuk arulonak, aki kopkod a kozossegre, es a vilagmegvalto faszsagait traktalja rank, mikozben a mostoha Chad-porontyot hozza-viszi az oviba. Mert ezek ugyanazok a gane takonyemberek, mint pl. Csintalan, vagy Szegedi Chanad.

38F incel

2023. jan. 30. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
No, erről beszéltem. Az incelek mindaddig menthetetlen nyomoroncok, amíg úgy gondolkodnak, mint 38F incel.
2023. jan. 30. 14:54
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Ja, pl. Wheat Waffles-nek is baratnoje van, es nem tekintjuk arulonak. Sok incel nezi a videoit.

38F incel

2023. jan. 30. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!