Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt gyakori kérdéseken sokakat izgat a cuckold, de nem mer találkozni egyikük sem?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 13:47
11/15 anonim válasza:
Na, igen. Meg privátban is hazudoznak összevissza...
12/15 anonim válasza:
Mert sokan csak fantáziálni akarnak, kérdezgetnek mit hogy csinálnál, mit próbáltál már ki stb, vagy képeket szeretnének. Más jellegű dologhoz próbáltam már partnert keresni itt, de el is ment a kedvem emiatt.
13/15 anonim válasza:
Engem is izgat a cuckold, de hiába, ha a feleségem teljesen elutasító ezzel kapcsolatban. Ebből adódik, hogy marad a fantáziálgatás.
14/15 anonim válasza:
Hát mert a biztonságos gép mögött ülve a neten mindenki alapból bátrabb. Én azért nem merek találkozni, mert egyszer az egyik pár megalázott.
15/15 anonim válasza:
#14 Hogy történt? Én is jártam sok párnál előtte megbeszéltük mit szeretnének. Ha ezt kérték volna nem mentem volna bele! Ha kényes a téma irhatsz priviben is! Kérdezőnek. Általában a kezdeményező fél benne van aki rá kell beszélni az gondolja meg magát! A beszálló is sokszor meggondolja magát sok nem független,na meg szájhős van köztük! A párok akikkel találkoztam sokat panaszkodtak,igérgető,átverő,kiváncsi kamusok! Utólsó pillanatban nemet mondanak,volt aki becsődölt,erölködött aztán elkullogott! Szerencsére én nem vagyok szivbajos,és jól birom a strapát,mevan hozzá a szerelés is20/5.Na és a legfontosabb normális udvarias viselkedés,hogy szinpatikus légy! De ez egy külön téma!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!