Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha csak úgy engedem az anális szexet, ha előtte felcsatolhatóssal én adnám a férfinak?
A barátommal egyszer felmerült az anál szex kérdése, és mondtam neki, hogy engem nem vonz a dolog különösebben, de ha én megdughatom őt felcsatolhatóssal, akkor ő is viszonozhatja a dolgot. Részben viccként mondtam, részben a kölcsönösség nyomán, hiszen egyikünk ánuszát sem erre találták ki.
(Egyébként válaszul rám vigyorgott és annyit mondott, hogy elgondolkozik rajta.)
A nagy kemény hős férfiak...!
Hát na... Gyáva nyuszik...
De komolyra fordítva. Nálunk előbb kezdődött a hagyományosan, engem dugott análisan a férjem, nem esett jól, de elviselhető volt. Majd évek múlva jött neki is az én izgatom őt análisan című műsor. Egy ilyen alkalommal 69-ve ő volt felül, és szopi közben a prosztatájával játszottam. A lényeg, hogy a szabad kezem ügyébe került a vibrátorom, és kis idő múlva a ő fenekébe landolt. Még meg is lepödtem, mikor rá is mozgott. Élvezte. Utánna rögtön meg is beszéltük, hogy ez teszik mindkettőnknek, és hamarosan be is szereztünk egy felcsatolhatóst.
A lényeg, hogy mióta kapja az anális szexet, tudja azt is, hogy azt hogyan kell jól csinálni. Így azóta ugyan nem élvezek el mikor kapom, de kellemes és élvezem én is az anális aktust is. Mert tudja jól csinálni, mert tudja azt, hogy milyen azt kapni.
Ugyhogy kedves férfiak, pucsitani, feneket széthúzni és engedjétek, hogy a párotok megmutassa rajtatok, hogy hogyan is kell a jól adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!