Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös anális játékot mennyire kedvelitek?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor a pasit kinyalhatom, ujjazhatom,majd felcsatolhatóssal megcsinálhatom. Élvezés után kap egy nagyméretű plugot, és jöhet az én fenekem kényeztetése. Plusz, ha közben a csiklómat is izgatja. Nagyon be tudok gerjedni egy alaposan kitágult popsitól.2022. nov. 3. 14:44
1/18 anonim válasza:
Kedvelném, de a partnerem erre nem nyitott.
3/18 anonim válasza:
Én ujjazom és nyalom a csajom popsiját, ő is szokott nyalogatni és ujjal masszírozni. Mindkettőnk imádja.
A felcsatolhatós egyáltalán nem vonz.
4/18 anonim válasza:
Igen,ez nekem pasiként tetszene oda-vissza...
Node arra még talán,hogy Ő csináljon meg engem hátulról,nos erre még csak-csak,de hogy én is Őt popsiba,ne ezt már általába nem engedik a nők,főleg,ha kicsit teltebbek(mert nekem inkább az ilyen nők tetszenek),nah erre sajna már nem lehet "vállalkozó" kedvű nőt találni,VAGYIS én eddig nem találtam sajnos,pedig nagyon vágynék egy ilyen nőre,aki ugymond mindent bevállal!!!
5/18 anonim válasza:
Én férfiként análisan kényeztetnék nőt, de fordítva nem hiszem, hogy menne.
7/18 anonim válasza:
Szoktuk, de plugot nem kap felcsatolhatos utan
N
8/18 anonim válasza:
Nagyon jó lenne kölcsönösen bár a partner fűggő
9/18 anonim válasza:
Nekem férfiként egy ilyen gyakorlatilag a megvalósult álom lenne, sajnos még nem találtam partnert hozzá..
10/18 manly válasza:
Jó lenne ha NŐ megujjazna, de nem akárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!