Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nő sem indul be a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő sem indul be a pénisz látványára?

Figyelt kérdés
Lányok meg tudnátok mondani ennek mi az oka?

2023. jan. 26. 08:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem az itteni válaszokat, én nőként elég hamar felizgulok egy pénisz látványára, persze nem mindegyikre. Imádok farokképeket nézegetni de csak a nagy vastag méretűek hoznak igazán lázba.
2023. jan. 26. 19:34
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Egy pénisz nem a legszebb látvàny (punci sem).

Nekem magára a pasira kell felizgulnom, az érintéseire, a csókjaira. De nem a farok látványára.

2023. jan. 26. 22:32
 23/32 anonim ***** válasza:
90%
Azért ez így van, ahogy a #22 és a #22 írja, csak a nagy különbség, hogy az első szex kedvelő a másik meg nem nagyon szereti a szexet ...
2023. jan. 27. 07:19
 24/32 anonim ***** válasza:
13%

szerintem meg sok csaj adja a kis álszentkét, de azért állljunk már meg, eleve ösztönből is nyilván nem hagyja őket semlegesen egy farok látványa. az más kérdés, h nem mindegy, kihez tartozik, de mégiscsak nemiszerv.

19- ja megint itt tartunk, hát igen, azok a csúnya fiúk ....

akkor tisztázzuk: ha egy (biológiailag érett) nőneműből semmit nem vált ki egy farok, akkor ott valami gond van. azzal viszont egyetértek, hogy jobb egészben látni, sokkal többet ér egy teljes akt, hiszen mégse mindegy, hogy ki az a srác, milyen az alkata, mennyire vonzó / izgató.

2023. jan. 27. 07:32
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

24.

Azért egy szexuális zaklatás nem csak annyi, hogy "azok a csúnya fiúk".

A kérdező tudni akarta, hogy mi lehet az ok, és szerintem ennek lehet köze a dologhoz, úgyhogy leírtam.

2023. jan. 27. 08:26
 26/32 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

Csak egy pénisz látványára nem indul be senki sem szerintem.

Egyébkent is. A pénisznek nem az a legfőbb jellemzője, hogy szép. /Ne tévesszük össze a puncival./

Bendulni akkor lehet a péniszre, ha szerelmes vagyok a tulajdonosába, és vonzalmat érzek iránta.

Csak maga natúrba egy nagy pénisz, az inkább kicsit tán még taszító is.

Én csak úgy simán, még lehet, hogy megis ijednék tőle, főleg ha nagyon nagy.

Még a hátam is beleborsódzik.

Mit akar tőlem ez a lapátnyél??

2023. jan. 27. 21:08
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, most ugorjuk azt a témát, hogy az összes nő vizuális aszexuális, azt se érti mi az, hogy formák látványától kényszeredetten felizgulni... Azon viszont megakadtam, hogy TE MAGAD hogyan lehetsz olyan korlátolt, hogy azt képzeled, minden vizuális látványra felizguló valaki pont egy rohadt nemiszervre izgul, szexi hasak, combok, lábak, fenekek, felsőtestek, vádlik, bicepszek, köldökök meg ezer más látványa helyett? Hát apám, neked is elég korlátolt lehet az "érdeklődésed", te se vagy sokkal előrébb, ha csak egy rohadt nemiszervre vagy képes felizgulni a test másik 99%-a helyett, és magadból kiindulva azt gondolod, másnak is arra kéne.
2023. jan. 28. 05:47
 28/32 anonim ***** válasza:
Azért, mert mi nők nem vagyunk annyira vizuálisak, mint a férfiak. Ti beindultok egy puszta látványtól is. Mi nők nem ilyen gyorsan működünk. Nekünk érintések, csókok kellenek, ahhoz hogy benedvesedjünk
2023. febr. 9. 23:08
 29/32 anonim ***** válasza:

28 - na jaaa, ezt egyszer egy srác mondta nekem kicsit viccesen, hogy "de érted, mire egy csajt felizgatsz, az fél óra minimum, a frásznak van kedve ennyit tökölni, egy srác meg 5 perc alatt leápolja" :DDD

poén vagy sem, de nagy igazság.

2023. febr. 11. 09:30
 30/32 anonim ***** válasza:

Én kiakadtam a kommentekzől. A férfi nemiszerv csak egy testrész... Egy világ dölt ösze bennem.

A pasik sose fogják megérteni a nőket. :)

2023. febr. 11. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!