Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétisnek számít ha a barátnőm nyögdécsel, és mosolyog ha a bokáját, térdét nyalogatom, puszilgatom?
#5 te se vagy normális...miért zavarja a kérdezőt, ha a párjának jó? Egy nőt, aki nem szeret szopni, szintén megkérdeznél, hogy miért zavar, ha a párodnak meg egyszer jó?!
Undorító kettős mérce. Senki nem kötelezhet senkit a szexben olyasvalamire, amit az nem akar megtenni.
6os. Téged sem az eszedŵrt szeretnek.
Kérdező elmondta, kezdetbrn ő magától csinálta, tehát n volt ellenere. Ráadásul két
semleges testrészről van szó, nem végbélnyílás, nemiszerv, füllyuk és társai. Ezért azt gondoltam, megkérdezem tőle, most már miért zavarja ennyire. Azt gondoltam, az egészséges erotika része a simogatás, csókolgatás, nyelvvel érzékien játszadozás. A másik fél erogén zónáinak stimulálása. Ha kérdezőnek baja van ezzel, sztem megkérdezhetem itt anélkül h lenemnormálisozzon egy agytröszt, hogy mi baja ezekkel az erogén zónáival a párjának, és miért esik ennyire nehezére. És hogy melyik testrésze nem taszítaná. A háta? A feneke? A csípője? Vagy egyszerűen a nem direkt izgatás ( nem rögtön ujjaz és tsai) nincs a repertoárban nála?
6os, kerdezd meg a párod, isten ellen való dolgot kérdeztem-e ebben a formában. Bár kétlem, h van tartós szexuális együttléted egyazon személlyel.
Szép napot neked, okostojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!