Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Nekem pont ekkora és voltam már sok lánnyal.
A szex nem csak a behatolástól lesz jó, ezt kellene megértened.
12/18 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem jönne be, sem vastagságra sem hosszúságra. Szerintem nagyon rövid, de a vastagsága mondjuk már egész jó. Vannak lányok akiknek elég lehet
13/18 anonim válasza:
12# Kíváncsi vagyok, mi jönne be neked?
14/18 anonim válasza:
10-es.. és te meg ezzel töltöd az időd.. ilyenekre keresel rá és elolvasod :)
16/18 anonim válasza:
akkor ez nem egy fasz hanem egy kúp
17/18 anonim válasza:
Akkor nézz meg több felnőtt filmet és rájössz,hogy a 20-22 centis versenyzők szemmel láthatóan csak félig tudják betolni,mert a hölgy már húzódzkodik le róla és gúvad a szeme...
Persze vannak feneketlen barlangok,ahol falat csak két ünnep nap érsz.
Azok nem a te partnereid,a migráns táborokban találnak maguknak megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!