Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok oráloztatok már pasinak, úgy hogy közben telefonált ő vagy te?
Figyelt kérdés
Ha igen, kivel beszéltetek? Izgalmas volt?2023. jan. 25. 12:04
2/9 anonim válasza:
Igen. Pont a neje hívta amikor a számban volt.
3/9 anonim válasza:
Nekem nehezen menne a beszéd közben az már biztos. :D Fordítva se volt még,hát eléggé illetlen dolog lenne.Maszturbáltam már,de csak a bnőmmel beszéltem,de akkor is beszéd közben csak lágyan simogattam magam,igaz meztelen voltam.Nem vehetett észre semmit sem.
4/9 anonim válasza:
Nem. Döntse el hogy telefonál vagy a szexre figyel.
5/9 anonim válasza:
Olyan volt már, hogy a barátomat szoptam, miközben egy barátjával vagy kollégájával beszélt, illetve olyan, hogy ő nyalt engem, amikor egy barátnőmmel vagy kollégámmal beszéltem.
6/9 anonim válasza:
Engem éppen ujjazott a pasi, miközben munkatelefont intézett...
7/9 anonim válasza:
Prostinál voltam, nyaltam, ö meg 3 következö kuncsaftjával egyeztetett ezalatt. (Nagyon izgalmas volt amikor a kivánságok részleteit hallottam.)
8/9 anonim válasza:
férjem hívott pont amikor a főnöke bennem volt
9/9 anonim válasza:
Még kispöcs koromban a haverommal fesszedtünk két kis pics.t . És a kocsiban ök elöl mi hátul dugtunk. aztán csörgött a csaj teloja le kelett állni. A muterjával beszélt..és mondja:"Épp banánt eszek(miközben ki be toltam a szájába a farkam)és a Nikinél vagyunk matekozunk"....azok meg alig birták röhögés nélkül..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!