Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Szexeltetek/oráloztatok már Sziget belépőjegyért?
Poenbol engem mar csomag nogradi ropiert is szoptak le. Hehe
Amugy siman adnek egy kiscsajt aki benne van abban hogy allom a jegyét es kaja/piat egy napra viszont dugunk egyet reggel-este.
8: Lehetne valami közelebbit tudni erről a lányról ? Van pár csomag felesleges ropim.
:))))))
Nyilván nem a ropi volt a fő motiváció. Kavargattunk már korábban is, és ugrattuk egymást ilyesmivel, ez is csak poénnak indult, aztán izgalmas vége lett. :D
Igazából ilyen félpoén/fogadás/gegből már elég sok lány szopott le, de általában addigra már volt köztünk valami kapcsolat, szexkapcsolat, vagy ilyesmi. Szerintem ez az egyetlen eset amikor igy indult valakivel az action.
Oké, volt még egy kiscsaj akinek adtam zsebpénzt utólag, de az indonéziában volt, és speciális szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!