Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha szopás közbe a pasi fogja a fejeteket?
Figyelt kérdés
És úgy irányít?2023. jan. 25. 08:09
1/12 anonim válasza:
igen az a kedvencem ha erősen ráhúzza a fejem a farkára a hajamnál fogva megragadva és szinte semmit sem csinálok mert végig ő dugja a számat
2/12 anonim válasza:
Csak óvatosan szabad vagy ameddig engedi a lány
4/12 anonim válasza:
Igen, én mindig szeretem :)
Ha csak "magamtól" szopok, akkor is ad egy plusz intimitást, ha közben a pasi simogatja a hajam, fogja az arcom, meg esetleg segít megtalálni azt a tempót vagy mélyseget, amit a legjobban élvez.
Ha meg szopatás van, akkor nyilván kell, hogy erősen fogja a fejem, ott nincs is más opció :D
6/12 anonim válasza:
Én csak szeretek belemarkolni a csaj hajába, és onnan rábízom magam. Erőltetni nem szeretek semmit. 40F
7/12 anonim válasza:
Én miért nem találok olyan csajokat mint 1,4,5?
8/12 anonim válasza:
Lehet nem ezzel kéne kezdeni az ismerkedést :D
10/12 anonim válasza:
9es sok prosti vállalja. Van aki imádja is.
Sima lányok hisztisek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!