Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek valóban meg kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek valóban meg kell tanulni elmenni?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy tinicsajjal, azt mondta két férfival volt, de nem volt előjáték meg semmi, nem tudott elmenni. Meg akárhogy izgatja magát nem sikerül, aztán valahogy sikerült neki és háromszor el is ment.. Vagy lehet azért mert mentális problémái voltak? Mondta hogy depressziós meg szorong, nem eszik mert folyton stresszel és elhányja magát, hívásba is elhányta magát azért tűnt el random pár percre. Meg állítása szerint hallucinál néha stb.
2023. jan. 22. 18:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jah, az ő korában én is ilyen voltam, vagy még rosszabb. Egyébként kezdtem megszeretni mert intelligens meg még humora is van, de nem éltem bele magam mert hozzászoktam a kudarchoz.
2023. jan. 22. 18:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Ritka dolog hogy valaki így érdeklődi kezd irántam az online térben.
2023. jan. 22. 18:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Pedig én odafigyeltem volna rá, nem az hogy csak berakom azt szevasz. Nem is értem hogy egy 20 éves férfi hogyhogy csak ennyit kezdett vele.
2023. jan. 22. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy bízni akar benned, de ezért dühös is. Küzd magával.
2023. jan. 22. 19:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Ah már nem beszélünk mert blokkoltam, meg már mással kezdett, nem tudtam vele kibékülni szóval inkább nem kínoztam magam ilyesmivel.
2023. jan. 22. 19:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Tök jó lenne egyszer viszonzott érzésekre találni.
2023. jan. 22. 19:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Mindig azt mesélem magamnak hogy csak a dugás érdekel, aztán f'szt, mikor megszűnik az üresség érzésem időről időre akkor tök jó lenne egy OLYAN ölelés.
2023. jan. 22. 19:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Néha tudok érezni, néha nem.
2023. jan. 22. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!