Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha csettintésre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha csettintésre megkaptok egy nőt annyira kíván titeket, az vonzó vagy taszító?

Figyelt kérdés

Adott egy nő, aki komoly, normális tisztességes és nem fekszik le akárkivel, elmondása szerint csak kapcsolatban szexel. Sok ismerős is meg tudja erősíteni, hogy nem egy könnyen kapható nő.

DE! Ha rólatok van szó átmegy egy könnyűvérűbe, mert bárhol megkaphatjátok, szexeltetek is már, és a nő elmondása szerint rajong értetek annyira élvezi veletek a szexet. És Ti is vele.

Tehát bármikor kanosak vagytok és felkeresitek, ő mindig kapható akár csak egy gyors sz.pásra a kocsiban, bármit akartok teljesíti, mert annyira be tud indulni tőletek, elég egy érintés és már be tudjátok nedvesíteni, meg tud őrülni értetek. Külsőre nektek is az esetetek.

Ez vonzó lehet, beindít, vagy inkább taszító mert nincs benne kihívás és egy idő után szajhaként néztek rá?

(valószínűleg a nő amúgy szerelmes is belétek onnan jön a nagy rajongás, de túl nagy a büszkesége hogy ezt elmondja)

2023. jan. 22. 13:39
A kérdező szavazást indított:
Mindenképpen vonzó, rengetegszer megd.gnám.
Egy ideig vonzó és érdekes, de egy idő után már uncsi ha nincs kihívás.
Nem tetszene, az ilyen nőkre úgy nézek mint a k.rvákra.
20 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"...de túl nagy a büszkesége hogy ezt elmondja"

Inkább ez lenne a taszító. Senki sem szereti a játszmázást.

2023. jan. 22. 13:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő 😃 azért nem mondtam el neki, mert még ő sem mondta, tehát biztos nem fogom én bevallani előbb, nem akarok pofára esni ha ő nem érez semmit.

2023. jan. 22. 13:49
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
#2 gondoltam hogy te vagy a nő a leírásból,igen. Na pont ez a játszmázás amiről most is írsz...
2023. jan. 22. 13:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ajj ez a sok kimondatlan szó :D emberek nagy része így marad le a lehetőségekről :))
2023. jan. 22. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
A szerelem úgyis elmúlik, minek bevallani?
2023. jan. 22. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:
21%
Amelyik nő nem őszinte, az nálam alapból qrva. Tehát gondolom amit ez kiderülne, Te is azzá válná a szememben, még akkor is, ha baromira vonzódom.
2023. jan. 22. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
27%

2-es így is úgy is pofára esel, ha nem azt érzi, amit szeretnél, csak így jobban elhúzod a semmit.

Az általad felvázolt szitu nem mondom, hogy nem tetszene, de kizárnám agyban, mert nem szeretem azokat a nőket, akik megszállottak, és mindenről én jutok az eszükbe. Az általad felvázolt szitu ez, mert nem normális, hogy bármikor ugrassz, mint egy pincsi kutya.

A másik véglet, hogy köszönök, és meg van sértődve, hogy mertem hozzászólni. Aztán jön a bosszú.

Az ilyen nők az egyik végletből egy csapásra a másikba kerülnek, ha nem úgy alakulnak a dolgok. Szóval számomra mindenképp offos lenne.

2023. jan. 22. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Szeretem ha egy nő tudja mit akar! Aki egyszer kipróbált, az biztos többet is akart utána!
2023. jan. 22. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

#1- Csak a lusta dögök nem szeretik a játszmázást :))))

Az ilyennek nem is gyakran jön össze pina.

2023. jan. 22. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ezek szerint Te egy olyan nő vagy akit a környezete úgy ismer, mint egy "ártatlan bárány", közben pedig egy szexistennő vagy, aki szereti használni a testét.

Hát ismertem egy ilyen csajt, de neki pasija is volt a történetben, aki nem is tudott az egészről.

Ne részletezzem a véleményem.

2023. jan. 22. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!