Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok örültök hogy lányok vagytok és puncitok van? Vagy szívesebben lennétek fiúk?
Figyelt kérdés
Ha szerinted jobb fiúnak lenni akkor miért jobb?2023. jan. 22. 13:01
1/5 anonim válasza:
Eleve fiús lány vagyok, több fiús témában vagyok otthon mint lányosban. Lányos oldalam csak annyiból áll hogy néha felveszek szoknyát meg enyhén sminkelek. Szóval inkább lennék fiú összességében.
2/5 anonim válasza:
Kipróbálnám milyen pasinak lenni, de örülök hogy lánynak születtem.
3/5 anonim válasza:
Számtalan dolog könnyebb a férfiaknak, de minkét nemnek megvan az előnye és hátránya is.
4/5 anonim válasza:
Azért szeretnék fiú lenni, mert
1. Nincs menstruáció.
2. Nem kell a teherbe eséstől félni.
3. Egyszerűbb a vécézés.
4. Mindegy, milyen a szexpartner, az orgazmus szinte garantált.
És azért szeretek mégis inkább lány lenni, mert a megfelelő partnerrel olyan mély, hosszú orgazmusom tud lenni, amit pasinál sose láttam.
5/5 anonim válasza:
Egy fiúnak sokkal egyszerűbb az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!