Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Őszintén melyik faroknak ugornátok neki szivesebben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szűz nem kell nyaliznotok. Mondjátok meg a tutit melyik dákóra ugornátok rá puncival, szájjal, kézzel stb sokkal szivesebben.2022. nov. 28. 14:31
A kérdező szavazást indított:
15 cm
20 cm
22 cm+
54 szavazat
2/12 anonim válasza:
az egyetlen aki jó nagyot ugrottál, az te voltál a 15 centiről 20-ra. egyébként mennyiben más, mintha szimplán úgy kérdezed meg, hogy melyiket választanák ? :D
egyébként jó sansszal pont kihagytad a számukra ideálisat, mert a 15 sokuknak kevés, a 20 meg majd mindenkinek sok.
3/12 anonim válasza:
Kettesnek igaza van. Pont ezen gondolkodtam. Hogy, ha 16-ot írsz, egyértelműen azt választom. De 15 és 20... Valahogy pont az egyformán nem jó kategória.. :D
4/12 A kérdező kommentje:
Az 3-as, hogy nem direkt kell megdicsérni a kis méretet... de oké úgysem állnék veled szóba én sem :D
2022. nov. 28. 14:39
5/12 anonim válasza:
En a 20cm-re szavaznek :D egyszer voltam egy hasonlo meretuvel, es habar az elejen elegge kellemetlen volt, utana nagyon elveztem. Vegig ereztem azt a feszito erzest, az alig hasznalt, jocskan szuk puncimba, de nagyon gyorsan elvitt a csucsra :D mar csak a latvanytol is extran beizgultam
6/12 anonim válasza:
Annak aki szimpatikus, vonzó esetleg szeretek? Lehet egy csavónak 30+os farka is ha ránézek és elkap a hányinger és lehet 15 cm is ha már a nézésétől nedves leszek...
7/12 anonim válasza:
Nem fasz alapján válogatok, ennél sokkal több kell hogy valakivel az ágyban kössek ki.
8/12 anonim válasza:
Ha már igy lehetne választani akkor 22
9/12 anonim válasza:
Nem tudom kérdező, hogy neked milyen értékrended lehet, de hogy saját magadban is csupán egy f.szt látsz, az mindent elmond a szellemi szintedről.
10/12 anonim válasza:
Ez a kérdező is egy jó nagy idióta lehet, a kérdőív meg nem valami hasznos. De egyértelműen a 20 centit választanám ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!