Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális viselkedés ez az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális viselkedés ez az unokanővéremtől?

Figyelt kérdés
Ő 21 éves, én 20F, nincs barátja, pedig szép lány. Ha megyek hozzájuk, puszival köszöntjük egymást, én az arcát célzom, de legtöbbször úgy fordítja a fejét,hogy a szánk találkozik. A szobájában szoktunk beszélgetni,ilyen alkalmakkor már többször átöltözött előttem, úgy, hogy nem volt rajta melltartó és nem is fordult el.Egyébként nagyon jó a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk mindenféléről. Nekem kicsit furcsa ez, de talán kevésbé tűnne fel, vagy érintene meg, ha lenne barátnőm, de most nincs senkim.
2023. jan. 21. 17:38
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
81%
Ezek után még mit kell kérdezned?
2023. jan. 21. 20:24
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vigyél gumit legközelebb.
2023. jan. 21. 20:26
 43/58 anonim ***** válasza:
84%
Tipikus viselkedés egy szűz sráctól!
2023. jan. 21. 20:27
 44/58 A kérdező kommentje:
43.Lehet, hogy igazad van. Fejtsd ki bővebben!
2023. jan. 21. 20:30
 45/58 anonim ***** válasza:
56%
#44! Lehet? Nem lehet, hanem biztos!
2023. jan. 21. 20:36
 46/58 anonim ***** válasza:
82%
Én nő vagyok, de nem értem, mit akarsz kérdezni. Legközelebb kezdj hozzá és kész. Ez most nem az a helyzet, ahol beszélgetni kellene.
2023. jan. 21. 20:42
 47/58 anonim ***** válasza:
84%
Egy töketlen beszari alak vagy! Ennyi próbálkozás után magasan le$z@rnálak a csaj helyében!
2023. jan. 21. 20:45
 48/58 A kérdező kommentje:
45. Sokat tapasztaltként te mit léptél volna ilyen esetben?
2023. jan. 21. 20:48
 49/58 A kérdező kommentje:
46. Nők véleményét is szívesen veszem, mert eddig szinte csak srácok írtak szerintem.
2023. jan. 21. 20:52
 50/58 anonim ***** válasza:
53%

Ne hallgass ezekre a beteg lényekre, az anyjukat is megd_gnák a többiek meg felpontoznák őket érte.

Unokatestvéred, nem? Beteg dolog. Ha zavar, kérdezz rá, ha épp úgy vagytok kettesben, leszopna-e utána meg dugtok? De szó szerint! (Ha kiakad, tedd hozzá, ha nem lennétek unokatesók, vonzónak találna-e úgy értetted)

Ha azt mondja igen, akkor pedig mond meg hogy tök beteg dolognak tartod és fogadjátok meg, hogy mindketten összehozzátok a másikat valakivel akkor könnyebb elfelejteni ezt az egészet.

Ha elmúlik ez az egész vonzalom mert el fog azt fogjátok mondani de jó hogy megbeszéltétek inkább.

Ezek akik itt írkálnak hogy persze lúzer vagy otthon ülnek és már erre a történetre fognak recskázni, csak a beteg hajlamaik és a kangörcs mondatja velük.

2023. jan. 21. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!