Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság lenne megkérdezni a páromtól, hogy eddig hány farok volt már a kezében?
Figyelt kérdés
Már két éve együtt vagyunk, de ezt még nem jutott eszembe megkérdezni.2023. jan. 21. 17:01
11/19 anonim válasza:
Ha nem mered megkérdezni nem is igazán intim és közeli a viszonyotok.
Mi pár hónap után megbeszéltük, darabszámot méretet vastagságot teljesítményt, de csak akkor érdemes ha őszinte te meg el tudod fogadni, hogy valószínű volt már jobb is neki mással ennyi.
Legrosszabb ha nekiáll szépíteni, akkor jobb ha bele sem kezd, több kérdést vet fel utána benned ha érzed hogy kamuzik mint amennyit megválaszolt.
12/19 A kérdező kommentje:
Nem kamuzik, egy egyenes jellem. Azt azért észrevettem, hogy annyira nem szívesen beszél erről, illetve hangulatfüggő. Szerintem közeli, intim a viszonyunk, én annak érzem. Azt hiszem, ő úgy tekint erre a témára, hogy egyszer már megbeszéltük, most már hagyjuk.
2023. jan. 21. 21:30
13/19 anonim válasza:
Ha megbeszeltetek akkor tudod, nem ?
14/19 A kérdező kommentje:
Részben.Erre a kérdésre pl.nem tudom a választ.
2023. jan. 22. 22:32
16/19 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kérdést? Ez nem feltétlenül ugyanaz, minthogy hány férfival feküdt le.
2023. jan. 22. 22:46
17/19 anonim válasza:
Kérdezd meg, aztán a kapott választ szorozd meg hárommal!
19/19 anonim válasza:
minden pasinak joga van tudni, és ha fontos a lánynak a pasi tisztelete akkor őszintén bevallja :) nos... ilyen nő még nem született sztem :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!