Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hallottátok már valaki csattog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottátok már valaki csattogását?

Figyelt kérdés
Nem a nő visítását, hanem konkrétan a testek egymásnak csapódását? Természetesen a sajátotokon kívülire gondolok. Pl szüleitek szobájából, társasházban a szomszédból...

2023. jan. 21. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem
2023. jan. 21. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
nem
2023. jan. 21. 16:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen
2023. jan. 21. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen, szomszéd pár. Úgy b@sztak,mint az állatok.
2023. jan. 21. 16:23
 5/10 anonim ***** válasza:
igen, a coed koleszek ettol hangosak, tovabba hotelek, panziok vekony falakkal, szarul fuggesztett agyak stb.
2023. jan. 21. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, de a miénket már tuti
2023. jan. 21. 17:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen. Egy barátnőm, meg az aktuális pasija összehoztak egy ismerős lánnyal. Első randi, séta, utána felmentünk beszélgetni hozzájuk. Régóta együtt voltak, mi meg ott voltunk, de akkor is nekiálltak. Egy szobában voltunk. Hogy az àlló farkam elrejtsem, így az első randim mögé ültem, és masszíroztam a hátát. De ahogy nézte őket, mikor hátulról a puncijához értem, már tiszta puncinedv volt. Érdekes este lett, valahogy én is belekerültem a randimba, és a másik csajba is.
2023. jan. 21. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, koliban a mellettem lévő ágyon.
2023. jan. 21. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Fesztiválon sátorból. De mondjuk ők irtó hangosan dugtak.
2023. jan. 23. 01:19
 10/10 anonim válasza:
Szálloda szobából kihallatszott a folyosóra. Élveztem
2023. jan. 23. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!