Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pedofil az, aki 31 évesen egy 15 éves lánnyal akar szexuális kapcsolatot létesíteni?
Figyelt kérdés
Általánosságban kérdezem csak.2023. jan. 21. 14:41
31/47 anonim válasza:
"A Fidesz nem nyúlt a beleegyezési korhatárhoz." Mondjuk pont a fidesz találta ki ezt a marhaságot, hogy 12 éves szexelhet 18 év alattival.
32/47 anonim válasza:
#23 Pont hogy hozzányúlt nézz utánna 🤷🏼♂️
33/47 anonim válasza:
24. Szerencse, hogy ez sok esetben mai napig sem így van. Bár én is korom előtt értem, de azért tudtam várni és nem egy öregemberrel vesztettem anno el. Nyilván megbántam, de az már más kérdés volt hogy emberileg hulladék volt.
Egyébként nem pedofil, de társadalmilag erősen gerinctelenség 30 évesen egy 18 év alattival kezdeni. :)
34/47 anonim válasza:
Azért arra kívancsi lennék, akik hangosan hirdetik, hogy erkölcstelen a nagy korkülönbség, azok valójában mennyire erkölcsösek úgy általában is!?
Az erkölcs nem itt kezdődik.
35/47 anonim válasza:
34. Nőként? Mivel én nőként nyilatkoztam. Ilyen korban nőkkel kellene foglalkoznia, nem kislányokkal. A legtöbb nem érett szexuálisan, viszont érzelmileg lehetséges hogy érte olyan impulzus, ami által szexuálisan akar megfelelni másoknak. Hallottál már ilyenről esetleg..?
36/47 anonim válasza:
35. Mennyivel erkölcsösebb egy középkorú, vagy idősebb nőt átverni, kihasználni, mint egy tinit? Semmi különbség.
37/47 anonim válasza:
Mondjuk az idősebb nőt nem olyan könnyű átbaszni mint egy magát felnőttnek képzelő kislányt.
38/47 anonim válasza:
36. Miért, szerinted a másik nem erkölcstelenség? Elárulom, mindkettő az! Csak az a különbség, amíg a felnőtt nő legyint hogy "már megint", vagy nem veszi fel a labdát, addig egy KISLÁNY lelkileg sérül és az első szexuális élménye fogja meghatározni a hozzáállását a férfiakhoz! Szóval csak óvatosan!
39/47 anonim válasza:
36. Persze,egy kislány könnyebb préda.
Nagyon gerinces így gondolkodni! :)
40/47 anonim válasza:
A kérdés sem értelmes. Hiszen ez legfeljebb egy szexuális érzés, nem pedig vélemények alapján eldöntendő kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!