Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a baj? miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? miért nem tudok elélvezni?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok pár hónapja élek szexuális életet. Ha a barátom bármit csinál sem tudok elélvezni. Magamnak kb 2 éve csinálom eddig 2x-3x sikerült elmennem rendesen, azon kívül mindig csak egy bizsergős orgazmus szerű érzést éreztem lent. Most kezdem leginkább kitapasztalni mi esik jól nekem de eddig csak akkor sikerült elélvezni ha elektromos fogkefével izgattam a csiklóm. (nem kérek megjegyzéseket, nem használom fogmosásra és a fejét is leszedem) Ha esetleg ujjal izgattam magam sosem sikerült.

valaki volt már ilyen helyzetben? a normális válaszokat előre is köszönöm

2023. jan. 20. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Ez teljesen normális. Fel kell fedezned, hogy mit szeret a tested. Ha kell használjatok jatekokat szexhez. Adjatok időt magatoknak.
2023. jan. 20. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Hozzá vagy szokva ahhoz az erős ingerhez amit a fogkefe okoz, ne használd és a párod is ki fog tudni elégíteni.
2023. jan. 20. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
13%
Maskell
2023. jan. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!