Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi nem tud elélvezni, de csak alkalomszerűen, annak mi a valós oka?
Figyelt kérdés
Tehát reszel, de hiába, mert gondot okoz neki az orgazmus elérése? Nem rendszeresen, de kb minden 10-15 alkalommal előfordul? Egyébként minden más alkalommal jól működik a berendezése?2023. jan. 15. 20:43
1/27 A kérdező kommentje:
Okozhatja ezt elhidegülés?
2023. jan. 15. 20:44
2/27 anonim válasza:
Mesélj a kapcsolatodról meg kicsit magadról.
3/27 A kérdező kommentje:
Általánosságban elmondható, hogy világklasszis a pasim az ágyban, viszont tegnap valamin nagyon besérülhetett, amit nem mond, de látszott meg érződött rajta egész nap. Általánosan napi 3 alkalommal szexelünk, ma viszont csak 1 volt, reggel, és akkor sem élvezett el bennem, hanem hosszas kűzködés után kivette, és úgy tudott csak elélvezni, hogy segített magán. Megtörtént már hasonló korábban is, igaz, hogy elég ritkán, ahogy írtam, kb 10-15 alkalomból 1x és akkor nem volt semmi sértődés. Most viszont igen. Azért is gondoltam, hogy van összefüggés, meg már korábban is lehetett, csak akkor nem esett le.
2023. jan. 15. 20:54
5/27 A kérdező kommentje:
Egyikünknek sem sok. Mindkettőnknek volt az átlagosnál nagyobb szexigényből gondja a korábbi kapcsolatainkban. Neki ez a normális 18 éves kora óta, ahogy nekem is.
2023. jan. 15. 20:57
6/27 anonim válasza:
Őt már kérdezted? Nem fáj neki?
7/27 A kérdező kommentje:
Miért fájna? Ez nem fiziológiás, mindketten ilyenek voltunk egész életünkben.
2023. jan. 15. 21:14
8/27 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha beszélsz vele mi bántja. Lehet csak beteg lesz? járvány van.
9/27 A kérdező kommentje:
Sosem vagyunk betegek. Náthásak sem. 15 évesen voltam utoljára beteg. Ő amióta ismerem, egyszer sem volt beteg. De ha betegség is, mi az összefüggés? Ha valaki meg van fázva, nehezebben élvez el? életemben nem hallottam még ilyenről, legalábbis ami a hétköznapi bajokat illeti. Nyilván ha valaki eszméletlenül fekszik intenzíven, akkor más a helyzet. D persze azért is írtam ki a kérdésem,hogy mások a személyes tapasztalataik alapján válaszoljanak.
2023. jan. 15. 21:21
10/27 anonim válasza:
Miert gondoltál elhidegülésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!