Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pasi nem tud elélvezni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem tud elélvezni, de csak alkalomszerűen, annak mi a valós oka?

Figyelt kérdés
Tehát reszel, de hiába, mert gondot okoz neki az orgazmus elérése? Nem rendszeresen, de kb minden 10-15 alkalommal előfordul? Egyébként minden más alkalommal jól működik a berendezése?

2023. jan. 15. 20:43
1 2 3
 21/27 Hans Pötterman ***** válasza:
Kezd rádunni,és/vagy mást is reszel
2023. jan. 16. 08:06
 22/27 anonim ***** válasza:
20/ A korábbi kapcsolataitoknak is annyi lett. Hidd el van hogy néha a kevesebb több. Napi 3 szex ugyanazzal a partnerrel mondjuk 20 éven keresztül..hát nem tudom. 😊
2023. jan. 16. 08:52
 23/27 anonim ***** válasza:
Megunt, ami érthető annyi pinázás után ugyanazzal a nővel. Még egy év és már fele ennyit lesztek együtt, inkább matyizik és prostizik.
2023. jan. 16. 09:00
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem emiatt lett annyi! Pont emiatt maradtunk benne azokban a kapcsolatokban évekig, mert az ilyen irányú igényeink maximálisan kielégültek. Neki is és nekem is a leghosszabb kapcsolatunk ezért tartott sokáig, holott egyéb okokból már rég ki kellett volna lépni belőlük. Egyikünk sem érti az alacsony libidójú embereket, hormonzavarosnak tartjuk őket. Bocs, hogy ezt írom. Nem egyform az emberek szexigénye, de az biztos, hogy nem egészséges, ha valaki heti meg havi 1x él nemi életet a párjával. (ez amúgy előítéletesség, tudom, de nem tudom nem így látni).
2023. jan. 16. 09:02
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

A havi 1, meg a napi 3 között még rengeteg átmenet van. 😊

De ha nektek így a jó, nekem teljesen mindegy. 😅

2023. jan. 16. 09:04
 26/27 anonim ***** válasza:
Te aztán nagyon okos vagy semmit sem tudsz,akkor csak egy példa ha napi 3x etetem veled a kedvenc kajàdat meglátjuk hogy 1 év múlva is ugyanolyan étvággyal eszed e,majd rájössz.....
2023. jan. 17. 03:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez úgy derülne ki, ha mással is kipróbálná. Ha vele semmi gond, akkor tényleg megunt téged.
2023. jan. 17. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!