Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám megtalálta a vibrátorom , mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves lány vagyok , általában a barátomnál vagyok .Anyum takarította a szobámat és megtalálta a szex játékaimat. De nem szólt semmit csak az elemet oda tette a vibrátorom mellé , szólnom kéne valamit?2023. jan. 19. 22:11
11/19 anonim válasza:
Ha ahhoz vagy elég nagylány hogy 20 éves létedre édesanyáddal takaríttasd a kicsi szobádat, legyél elég nagylány ahhoz is hogy felvállald azt amit talál benne.
12/19 anonim válasza:
Ha ő nem szólt semmit, akkor ez ennyi volt.
13/19 anonim válasza:
azért mondanám neki hogy remélem nem használtad.
14/19 anonim válasza:
20 évesen szerintem ezen már nem kellene pörögnöd, van és kész, használod és kész nem 10 éves gyerek vagy már
15/19 anonim válasza:
Találtam már meg a gyerekem szexjátékszerét semmi nem volt benne. N
16/19 érdeklődő35 válasza:
15#
Ezért te is raktál mellé elemet.
17/19 anonim válasza:
Ne parázz kislányom, nekem is olyan van mint neked csak más színben.
18/19 anonim válasza:
Nem kell, ez természetes ma már.
19/19 anonim válasza:
#16 szerintem csak nagyon ráért a kérdező.
Persze! Elemet is rakott mellé az anyja! Hogyne!
Ahogy már előző hozzászólásomban írtam ...
20 éves. Anyja takarít utána. A fehérnemüt is anyuka mossa?
Ez egy pasi jobbik esetben. Rosszabb esetben egy kislány. Egy számjegyű volt az életkorom amikor a dzobámat már én takarítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!