Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10/9
Nagyon jol nez ki, bar nem kifejezetten az idealom.
10/4.
Műanyag nő, ezen kívül semmi extra. A 6kg vakolat Smink nélkül tucatszám maszkálnak ilyen nők az utcán, sőt, szebbek is, a testéhez mérten aránytalanul nagy csúnya szilikoncsöcsök nélkül.
Óóo, a francba, megint sikerült belevernem a teló mikrofonjába.
Még jó, hogy kértem rá +2 év garit.
Tudom, hogy most ez a divatos alak, ezért nyilván 10/10.
Viszont számomra nincs semmi izgató benne, hiányzik belőle az élet. Olyan, mint egy adott ideál szerint tökéletesre formált baba. Levehetem a polcról, beteszem a kosárba és fizetek. Nem tudom elképzelni, hogy szexelni tudnék vele. Egy autót sem tudnék megdugni, bármennyire is látom szépnek.
Nem az a bajom hogy gigantikus méretű mellei vannak, még csak nem is az zavar hogy műcicik, hanem totálisan aránytalan a testéhez.
Illetve nekem kicsit sok a smink a legtöbb képen. Így "csak" 5-ös. Mert hát alapvetően egy szép csaj (volt)
A hős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!