Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Császármetszés utáni első szexnél milyen pózban érdemes próbálkozni?
Figyelt kérdés
Letelt a 6 hét, megvolt a kontroll és az orvos mindent rendben talált. Azt mondta nyugodtan mehet az együttlét megfelelő higiénia mellett. Kérdeztem,hogy van-e erre valami "szabály". Nevetve annyit mondott (férfi orvos),hogy ő már ezerszer szült,de még sose fájt neki utána 6 héttel egy együttlét sem. Tapasztaljam ki nekem mi a megfelelő. De én túlságosan félek azért így elsőre mindenféle akrobatikus mozdulattal próbálkozni.2023. jan. 18. 20:45
2/3 anonim válasza:
Lazits. Nincs szabály. Élvezd és csak azt csináld ami kényelmes. Kicsit olyan mint az első szex egyike. Meg kell ismernéd újra a testedet. Nekünk jó volt. Én férfiként jobban vigyáztam paromra akkor. 40f
3/3 anonim válasza:
A szabály az, hogy nincsen szabály. Próbálj ki mindent amit eddig nem tettél, pedig valójában izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!