Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan férfi, akinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi, akinek a felesége szülés után teljesen elvesztette a libidóját? Hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés

A feleségem nem kívánja a szexet a szülés óta… ennek 3. éve. Egyáltalán nem… előtte minden rendben volt.

Kezdek kicsit begőzölni, feszült vagyok és nem látom a kiutat..

(Eddig nem csaltam meg)

38F

2023. jan. 18. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
És járt a feleséged pszichológusnál? Lehet akkora trauma volt számára a szülés, hogy azóta nem tudja feldolgozni. Én a helyedben ezen az úton indulnék el
2023. jan. 18. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Amit az egyes írt szerintem is jó ötlet. Plusz elmehetne egy hormonvizsgálatra hogy ott minden oké e.

Ha már eddig kitartottál ne add fel. Beszéld meg vele hogy ez Neked így mennyire rossz és próbáljatok együtt a végére járni.

2023. jan. 18. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Anyukám egyik barátnőjénél is ez volt, több évig.

Neki nem szűnt meg a fájdalom a gátban, minden szexnél extrém fájdalmat érzett, mondani se kell hogy egy-ket alkalom után már próbálkozni se akart.

2023. jan. 18. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Az én feleségem is így járt. Megbeszéltük hogy ha nem akar szexelni akkor szájjal tegye. Eltelt 4 év és azóta 3x volt köztük testiség, de a száját használja amikor csak mondom neki.
2023. jan. 18. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
mondják neked itt a sok marhaságot, pszichológus, hormon vizsgálat, meg a kisf@szom. nyugi, másik hapsival hamar megjönne az a libidó. az se lenne csoda, ha már a képben is lenne az új hapsi.
2023. jan. 18. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Van szexuálpszichologus is.

Nem volt valami gebasz a szülésnél? Mert az okozhatott olyan traumát. Vagy hormon.

Sajnos #5-be is lehet igazság, de azt más téren is éreznéd, ha már ennyire nem szeret.

2023. jan. 18. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Csapd ki a brét!
2023. jan. 18. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!