Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan hogy valaki véletlen meglátott titeket meztelenül?
Meztelenül gyakran, véletlenül csak egyszer... :D
Elsős egyetemista voltam, első hét koleszban, kis faluból jöttem fel, azt se tudtam, hol áll a fejem, mai napig nem értem, hogyan, de bementem a fiú tusolóba zuhanyozni. Befele épp nem volt bent senki, jövök kifelé egy szál semmiben (lányok előtt korábban se voltam szégyenlős), ott áll két srác, és bámul... Három másodperc hatásszünet, mire felfogom a dolgot, magamra csavarom a törölközőt, mosolyogva rájuk köszönök, és lelépek...
Aztán éjszaka nem tudtam aludni, és rájöttem, hogy igazából tökre izgató gondolat, hogy engem bámultak, és nyilván felizgatta őket is a testem, mert csorgott a nyáluk, így rá kellett jönnöm, hogy elég exhibicionista vagyok.
Azóta sokszor csinálok olyasmit, ami miatt "véletlen" megláthatnak, no bra pólózás kb alap, miniszoknya bugyi nélkül, kifekszem nem túl forgalmas, de azért járt helyekre topless napozni, koedukált nudi szaunázok, meg rendszeresen flangálok az albérletben elhúzott függönynél meztelenül, stb
(Bónusz pont az egészben, hogy imádom lepattintani a pasikat, akik ezek miatt azt hiszik, könnyű szabad préda vagyok :P )
23L
"koedukált nudi szaunázok"
Hol vannak koedukált nudi szaunák?
12-es, szép sztori, kár, hogy nem igaz😃.
A valóságban szerintem inkább egy idősebb, kövér nő lehetsz inkább, aki ilyesmiről álmodik😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!