Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Útszéli prostituáltakat lehet még találni mostanság?
Igen, szabadkai úton szoktak lenni… Az egy türelmi zóna a XX. és IX. kerület határán, a Lidl mellett szoktak lenni… Vagyis azzal szemközt.
Ősszel végig sétáltam ott éjjel 1 órakor és 3 darab is odajött és gyalogosként is franciázni akartak nekem… Egyébként hihetetlen, de nem néztek ki rosszul. Viszont én utcaival nem, annál fontosabb az egészségem, ezért nagy nehezen leráztam Őket.
Aztán amikor félóra múlva mentem vissza, akkor egyrészt az egyiket elvitte vmi C magával… Másrészt a másik kettőnek meg megállt egy kamion és oda futottak.
Nem tudom, hogy ebben az időben is vannak e, de akkor amikor ez volt, éjjel is ilyen max 7 fok volt, tehát elég hideg volt. Már pontosan nem emlékszem…
Illetve nappal még 2 hete is láttam egyet.
kevés helyen vannak már
régen sokkal több volt
Sajna tényleg kevés van már.... bezzeg amikor kisgyerek voltam még itt a 6-oson is álltak.
Most meg amikor már prostizhatok úgy kell őket vadászni :D
Kamaraerdei úton is szoktak lenni, igaz hófehér nem igazán.
Viszont ott a nagymellű Dzsenna, kegyetlen jó mellekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!