Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit reagálnátok ha anyukátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok ha anyukátok szex játékszert kérne ajándékba tőletek?

Figyelt kérdés

Tudom, ez elsőre így elég erősen hangzik de azért nem olyan durva a szitu. Szóval, én egy szexshopban dolgozok eladóként és ezért kedvezménnyel tudok venni dolgokat. Anyukámnak most lesz az 50. születésnapja és kérdeztem tőle, hogy mit szeretne és az volt a válasza, hogy egy új dildónak nagyon tudna örülni. Nálunk a szex sosem volt annyira nagy tabu, legalább is így viccelődés szinten rendszeresen volt mindig is. Viszont anya ezt egyáltalán nem viccnek szánta.. 😅 És most egy cseppet tanácstalan vagyok, hogy mégis mi legyen? Kérdezősködjek tovább, hogy milyenre vágyik? Vagy lepjem meg ami szerintem jó lehet? Vagy mi?

Ja igen, hozzá tenném, hogy 25 éves fiú vagyok, szóval nincs sok tapasztalatom női segédeszközökkel.

2023. jan. 17. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Hát azt vennék neki. ha ennyire nem tabu nálatok, mondanám neki:

"Oké anyu, legyen meg a te akaratod, DE: bejössz szépen a melóhelyemre, vagy webshopon megmutatod melyikre/milyenre gondoltál, merthogy én nem fogok válogatni neked az tuti! "

2023. jan. 17. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Az én anyám józanul gondolkodik.
2023. jan. 17. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Helyesbítek, 25 éves FÉRFI vagy. És viselkedj is úgy, főleg, ha nem szokott otthon tabu lenni, meg még ilyen helyen is dolgozol. Mondd meg neki, hogy válassza ki, hogy mit szeretne, te meg megveszed a kedvezményeddel. Ennyi.
2023. jan. 17. 17:07
 4/9 A kérdező kommentje:
#4 Touché!
2023. jan. 17. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
vagy ennyire erővel akkor tedd be neki a sajátod, ha már ennyire nem tabu téma ez nálatok és 25 éves felnőtt férfi létedre az 50 éves anyádnak veszel műfaszt a születésnapjára xd
2023. jan. 17. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
akik pedig lepontoznak, gondolom ti is akkor normálisnak tartjátok ha anyukátoknak születésnapjára műfaszt kellene venni, hová fajul ez a világ ... :D
2023. jan. 17. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk én is 50N vagyok de azért nem osztom meg az ilyen jellegű dolgokat a lányommal...
2023. jan. 17. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
38%
Az 50 évesek is vággyák a faszt. Siman megvennem neki. Sőt kettőt is.
2023. jan. 17. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle hogy milyet szeretne es vedd meg neki. Fő hogy boldog legyen.Hisz ezért ajándék az ajándék na meg ott van hogy igy nem kell agyalnod rajta hogy mit vegyel hisz megmondta a vágyát.
2023. jan. 17. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!