Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok ha anyukátok szex játékszert kérne ajándékba tőletek?
Tudom, ez elsőre így elég erősen hangzik de azért nem olyan durva a szitu. Szóval, én egy szexshopban dolgozok eladóként és ezért kedvezménnyel tudok venni dolgokat. Anyukámnak most lesz az 50. születésnapja és kérdeztem tőle, hogy mit szeretne és az volt a válasza, hogy egy új dildónak nagyon tudna örülni. Nálunk a szex sosem volt annyira nagy tabu, legalább is így viccelődés szinten rendszeresen volt mindig is. Viszont anya ezt egyáltalán nem viccnek szánta.. 😅 És most egy cseppet tanácstalan vagyok, hogy mégis mi legyen? Kérdezősködjek tovább, hogy milyenre vágyik? Vagy lepjem meg ami szerintem jó lehet? Vagy mi?
Ja igen, hozzá tenném, hogy 25 éves fiú vagyok, szóval nincs sok tapasztalatom női segédeszközökkel.

Hát azt vennék neki. ha ennyire nem tabu nálatok, mondanám neki:
"Oké anyu, legyen meg a te akaratod, DE: bejössz szépen a melóhelyemre, vagy webshopon megmutatod melyikre/milyenre gondoltál, merthogy én nem fogok válogatni neked az tuti! "

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!