Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogyan vezetnétek rá a szűz barátnőtöket arra, hogy már jól esne ha kielégítene titeket valamilyen módon, úgy, hogy ne tűnjetek türelmetlennek ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 09:16
1/10 anonim válasza:
Sehogy. Majd amikor ő úgy érzi, hogy készen áll ilyesmire, megteszi.
2/10 anonim válasza:
Én nem kérnék ilyesmit, nem várnám el. Nyilván jól esne, de soha nem voltam az a típus aki sietettne bármit.
4/10 anonim válasza:
Én nem erőltetném, de azért finoman próbálnék puhatolózni, hogy egyáltalán hogy áll a témához. Lehet, hogy esetleg ő is akarná már csak fél.
5/10 anonim válasza:
Én úgy vezetném rá, hogy megprobálnék kezdeményezni, hogy én kényeztetem őt. Ha belemegy, és élvezte, utána úgyis akarja majd viszonozni. Ha nem, akkor még vagy túl éretlen, vagy eleve ilyen típus.
6/10 anonim válasza:
Először elégítsd ki te. 👅
Utána hátha kedvet kap.
7/10 anonim válasza:
Úgy, hogy találgatás meg reménykedés helyett szóba hozom a témát. Alap dolog tudni beszélgetni bármilyen témáról, ami a párkapcsolatot érinti. Megkérdezem, hogy áll a dologhoz, mit szeretne, mi fér bele és mi nem, mit tudok tenni, mivel tudnék segíteni, egyúttal mondom, hogy ha ő is benne van, akkor nekem nagyon jól esne már ez vagy az. Ha pedig kezdek türelmetlen lenni, abból sem csinálnék titkot (nyilván persze nem azzal nyitnék, hogy betelt a pohár, először csak finoman megemlíteném, hogy ez így hosszabb távon sem nekem, sem a kapcsolatnak nem fog jót tenni). Ez utóbbit nem azért tenném, mert bármire is rá akarnám vezetni, hanem egyszerűen úgy korrekt, ha ő is tudja, mire számítson, ne érje hidegzuhanyként, ha egy nap tényleg elfogy a türelmem és jobbnak látom külön utakon folytatni.
8/10 anonim válasza:
Folyamatosan kezdeményeznék amikor ketten vagyunk. Tipi-tapi, simi ruhán keresztül. S ahogy fent is írják, először te nyúlsz oda, próbálod hangulatba hozni, ujjazni miazmás és csak utána húzod a kezét a sajátodhoz.
9/10 anonim válasza:
Inkább magadat kellene rávezetned, hogy hogyan elégítsd ki, mert aztán más majd kezdeményezőbb lesz vele és akkor türelmetlenkedhetsz, míg megint találsz magadnak valakit.
10/10 anonim válasza:
Ha úgy kell rávenni, akkor türelmetlen vagy hozzá képest. Ha nem akarsz türelmetlennek tűnni, akkor ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!