Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orális szex az szüzesség elvesztésének számít? Vagy azután szűz marad még az ember?
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 22:06
1/9 anonim válasza:
Szüz marad. Faroktól lehet csak elveszteni a szüzességet (ha gumiban van, akkor is számit)
2/9 A kérdező kommentje:
Férfiként kérdezem. :D
2023. jan. 14. 22:11
4/9 anonim válasza:
Szűz marad, de ez csak egy társadalmi fogalom aminek ha benő az ember feje lágya akkor rájön hogy semmi jelentősége. Nem kapsz érte oklevelet hogy "én már dugtam bibi", sem az adód nem lesz tőle kevesebb.
5/9 anonim válasza:
FÉRFIKÉNT tudhatnád, hogy szüzességük csak a nöknek van (tudod, szüzhártya!). A himnemüek csak illetéktelenül használják ezt a kifejezést a "végre dugtam életemben elöször" helyett.
6/9 anonim válasza:
Dugni kell ahhoz, h ne legyél tovább szűz. Bill Clinton is megmondta, az orál szex nem szex.
7/9 anonim válasza:
Attól is függ, hogy téged szoptak le vagy te szoptál másvalakinek!? Mert az utóbbi esetben rossz a kategória!
8/9 anonim válasza:
Amikor először a farkad bemegy egy punciba onnantól kezdve nem vagy szűz
9/9 anonim válasza:
Én nem nevezném szűznek pl a leszbikusokat, akkor sem ha csak vibrátort, ujjt használnak és sosincsenek férfival. Igazából számomra a szüzesség csak a szűzhártya elvesztését jelenti, a többi már csak társadalmilag kitalált fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!