Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Európában melyik országban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Európában melyik országban lenne érdemes próbálkozni ha az ember szeretné végre elveszíteni? Hol a legjobbak ez esélyeim?

Figyelt kérdés

Nyáron már 27 éves leszek (igen, nem elírás, huszonhét éves) és még mindig nem volt senkim, ez pedig már rettentően frusztrál több éve. Persze lehet mondani hogy ez nem akkora dolog, de szerintem érthető hogy ennyi idősen már nagyon zavar. És hát itthon esélyem sincs rá hogy ez változzon.

Így arra gondoltam a nyáron elutaznék valahova Európában úgy egy hétre, lehetőleg egyedül, és felvenném az ottani kipipálandó programok közé hogy megtörténjen valakivel (lehetőleg nem hivatásossal, azt az egyet itthon is talán tudnék találni).

Az érdekelne, hogy esetleg akinek van ilyen téren tapasztalata, hol lennének a legjobbak az esélyeim? Hol a legnyitottabbak a csajok, akikkel lehetne ismerkedni, összejönni (nem úgy mint itthon)?

Ha konkrétumokat is írtok (konkrét helyeket illetve tippeket hogy hol mit miért csináljon vagy ne csináljon az ember) azt külön megköszönöm!

2023. jan. 14. 22:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
40%
Ha úgy nézne ki mint mondjuk Pumped Gabo, akkor maguktól is mennének rá a nők.
2023. jan. 23. 20:46
 22/36 A kérdező kommentje:

Istenem gyere le... Kedves válaszolók, melyik része nem volt érhető annak a mondatnak hogy nem állnak szóba velem a nők és emiatt nem tudok ismerkedni?

Akkor részletezem: ha odamegyek egy lányhoz és megszólítom (vagy megpróbálom) akkor csak és kizárólag 3 eredménye volt eddig:

*tüntetőleg ignorál, másfelé néz, mással áll szóba vagy odébb megy

*"légy szíves ne zaklass mert feljelentelek/rendőrt hívok/hívom a párom"

*"bocsi de van pasim".

Ezek közül melyik az amelyik az én hibám? Vagy mégis mit tudok csinálni ezzel? Egykerekű biciklin fújjak egy trombitát másik kezemben egy csokor rózsával, vagy mi a toszt hogy szóba álljanak velem? Mindnek csak a pénzes, kigyúrt, menőjenő kell, még beszélgetni vagy egyéjszakásra is, hát még kapcsolatra. Megerőszakolni meg (ha már a 19-es válaszoló felhozta) nem fogom őket, és pisztolyt se fogok rájuk fogni hogy te márpedig igenis beszélgessél velem.

Nekem senki se próbálja bemagyarázni hogy a világ 200 vagy hány országából Angliától az USA-n át a Turks és Caicos szigetekig mindenhol ugyanilyen felszínes, aranyásó, flegma, bunkó nők vannak mint itthon, mert nem hiszem el!

2023. febr. 1. 00:53
 23/36 anonim ***** válasza:
80%

Persze-persze csakis a nők hibája minden igaz? 😃

Figy' nézz már szét a környezetedben, a barátaid, kollégáid, ismerőseid körében. Csakis a "pénzes, kigyúr, menőjenőknek" van nőjük? Na akkor ők vajon hogy csinálták?

2023. febr. 1. 01:44
 24/36 A kérdező kommentje:
Öö ha már kérdezed, tavaly volt osztálytalálkozó, 9 pasiból (engem is beleértve) ötnek semmilyen nője nem volt (a "lányok kedvence" csávónak se), egynek csak hébe-hóba akadt alkalmi de szintén nem volt párja (ő volt amúgy az "alfa), egy volt egyedül akinek volt fix barátnője (és ő elég jól keres mert okos), egy nem jött el, egy meg meleg. Ez elég reprezentatív szerintem... Legjobb haveromnak sincs amúgy nője és eléggé osztja a véleményem.
2023. febr. 1. 01:46
 25/36 anonim ***** válasza:
65%
#24 talán pont ezért érted meg magad a legjobb haveroddal, mert hasonszőrűek vagytok és így együtt tudjátok gyűlölni a fél világot, meg a nőket.
2023. febr. 1. 01:50
 26/36 A kérdező kommentje:
Vagy mert nekünk van szemünk és tudunk gondolkodni, nem istenítjük elvakultan azokat akik csak köpnek ránk mert nem vagyunk milliomosok...
2023. febr. 1. 01:54
 27/36 anonim ***** válasza:
78%
Képzede' nem vagyok sem milliomos, sem olimpikon, sem kockahasú mégis elég sok partnerem volt már fiatalkoromban is. Na ez szerinted hogy lehet? 😃
2023. febr. 1. 02:04
 28/36 anonim ***** válasza:
Menjél Thaiföldre, Indiába vagy hasonló helyekre, és próbálj ott ismerkedni európai turista csajokkal.
2023. febr. 1. 02:21
 29/36 anonim ***** válasza:
86%

Pedig egész egyszerűen a fejedben, a gondolkodásoddal van baj.

Amilyen keresű és negatív vagy, nem csoda, hogy a külvilág is úgy viszonyul hozzád.

Az a probléma, hogy a te figyelned csakis a pénzig terjed, és azt gondolod, a gazdagok kiváltsága a párkapcsolat, holott még a segédmunkásoknak is van feleségük/barátnőjük.

...nem lehet, hogy rossz felé keresgélsz?... Hogy mondjuk magasan van nálad az a bizonyos léc?

2023. febr. 1. 06:46
 30/36 anonim ***** válasza:
Abban igazat adok a kérdezőnek hogy eléggé anyagias lett a vilàg. A nők többsége valóban figyelembe veszi a körülményedet is ,és az alapján dönt.Amiért nem tudom hibàztatni őket mert az van belekódolva a nőkbe, hogy a legerősebbet, legtalpraesettebet vàlassza aki mellett biztonsàgban tudja érzeni magàt és gyereket szülhet neki(ez akkor is igy van ha nem akar gyereket). Az épìtőmunkàst nem hoznàm fel mert manapság azok többet keresnek mint egy irodai alkalmazott kis céges autóval,így jó higy neki előbb lesz csaja. Mindezek mellett a nagyszàmok törvénye alapjàn van olyan csaj akit ez nem érdekel csak ritka. Àltalàban ezek a nők hamar elkelnek. Sok sikert a csajozàshoz :)
2023. febr. 1. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!