Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Európában melyik országban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Európában melyik országban lenne érdemes próbálkozni ha az ember szeretné végre elveszíteni? Hol a legjobbak ez esélyeim?

Figyelt kérdés

Nyáron már 27 éves leszek (igen, nem elírás, huszonhét éves) és még mindig nem volt senkim, ez pedig már rettentően frusztrál több éve. Persze lehet mondani hogy ez nem akkora dolog, de szerintem érthető hogy ennyi idősen már nagyon zavar. És hát itthon esélyem sincs rá hogy ez változzon.

Így arra gondoltam a nyáron elutaznék valahova Európában úgy egy hétre, lehetőleg egyedül, és felvenném az ottani kipipálandó programok közé hogy megtörténjen valakivel (lehetőleg nem hivatásossal, azt az egyet itthon is talán tudnék találni).

Az érdekelne, hogy esetleg akinek van ilyen téren tapasztalata, hol lennének a legjobbak az esélyeim? Hol a legnyitottabbak a csajok, akikkel lehetne ismerkedni, összejönni (nem úgy mint itthon)?

Ha konkrétumokat is írtok (konkrét helyeket illetve tippeket hogy hol mit miért csináljon vagy ne csináljon az ember) azt külön megköszönöm!

2023. jan. 14. 22:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ukrajna,Románia keleti régiói.
2023. jan. 15. 10:34
 12/36 anonim ***** válasza:
78%
#5 Mégis milyen választ vársz egy ilyen idióta kérdésre? De most komolyan. Mindenki tudja hogy egy magyar lányt is képtelen vagy megszólítani, nemhogy egy külföldit.
2023. jan. 15. 11:05
 13/36 anonim ***** válasza:
68%

#5 s mégis milyen választ szeretnél??? Nem tudunk sajnos olyat mondani hogy menj x ország, y városába és ott máris ráugranak a nők a külföldiekre (érdek nélkül), ahogy itthon sem olyat hogy menj a Kökörcsin utca 15/B-be, ott a második emeleten kiéhezett lányok dugnak bárkivel, de ha az első emeletre mész ott meg azonnal hozzádvágnak 10 milliót.

Ha itthon nem megy akkor sehol nem fog menni, külföldön még a nyelvi problémákat is meg kell ugrani (lehet te beszélsz angolul, de a másiknak is kellene hogy megértsétek jól egymást). A kivétel amit leírtak, a nagyon szegény országok ahol a "megmentőt" remélik a külföldiben (aki hátha magával viszi) de ugyebár ezt se lehet érdek nélkülinek nevezni.

2023. jan. 15. 13:48
 14/36 anonim ***** válasza:
Legyél muszlim és menj ki Svédországba.
2023. jan. 16. 20:33
 15/36 A kérdező kommentje:

Csak azt felejti el mindenki úgy tűnik, hogy a magyar csajok a világon a leginkább felszínesek, anyagiasak, irreális elvárásokkal rendelkezők, ezt elég sok helyen alá is támasztották már. Egy átlag csávónak mint amilyen én vagyok (vagy legalábbis annak gondolom magam) fixen nulla esélye van bármelyik magyar lánynál.

Nem azzal van a baj hogy én nem tudnék szóba állni nőkkel, hanem hogy ők nem AKARNAK velem szóba állni, semmilyen szinten (most itthonról beszélek). Nem hiszem azért hogy a világ összes országában ennyire rossz a helyzet, azért nem vagyok se hobó se drogos se semmi ilyesmi, és mint mondtam tudok kommunikálni.

2023. jan. 22. 01:38
 16/36 anonim ***** válasza:
86%
Nem a magyar nőkkel van a baj. A fejedben van baj! Ezzel a mentálissal mehetsz te akárhová, SEHOL nem fogsz becsajozni!
2023. jan. 22. 04:59
 17/36 anonim ***** válasza:
78%
#15 hát bro' márpedig valószínűleg - főleg fejben - átlagon alul lehetsz, ha az átlagos nők nem állnak szóba veled. Nézz már körbe a környezetedben! Csupa topmodell milliárdos fickó akinek nője van?
2023. jan. 22. 05:06
 18/36 anonim ***** válasza:
Hmm nos hàt én fejben biztos jó vagyok, nyitott vagyok és àtlagos mint a kérdező aztàn csak egy barátnőm volt eddig meg 1-2 kaland jött össze.
2023. jan. 22. 06:57
 19/36 anonim ***** válasza:
75%

Teljesen mindegy hová mész, akár a holdra is utazhatsz, a gondjaidat magaddal viszed! Hiszen itt TE magad vagy a probléma forrása! Neked kell megváltozni, nem a világnak!

A magyar lányok, nők nagy arányban szépek, vonzók, tüzesek. De megerőszakolni nem fognak! Ahogy nekünk mondták fiatalon az idősebb férfi ismerősök, kollégák: a pina nem fog magára húzni! Rá kell udvarolni magad!

51F

2023. jan. 23. 01:32
 20/36 anonim ***** válasza:
28%
19, csak a mai punciknak nem udvarlàs kell hanem magamutogatàs.Aztán erre sokan nem vagyunk képesek
2023. jan. 23. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!