Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bdsm-nél, miért van a nők szájába az a golyó?
Jó kis büntető eszköz.
Megalázó, korlátozó és egy idő után kényelmetlen.
A „nyelni sem tud” dologról azt tudom írni, hogy pusztán a szájpeckeléssel, annak akármelyik verziójával, akár betömött szájról, akár tátva tartott szájról legyen szó, valaki tényleg nem tud nyelni így, de nem mindenkinek olyan dolog a szájpeckelés önmagában, hogy tuti nem tudna nyelni tőle. Bár pont szájpecekhez még sose volt szerencsém (se ilyen, se olyan változathoz), mégis tudtam valahonnan szedni az előző mondatot. Amikor fogorvosnál voltam, pont az történt meg velem önkéntelenül, hogy időnként lenyeltem azt a kevés nyálamat, amit épp nem szívott ki az a nyálelszívócső. Mert k..vára hátra volt hajtva a fejem, így ha néha lett/maradt egy kevés nyálam, az magától pont hátrafolyt a torkom felé. És a lényeg, hogy állatnagyra tátva volt közben a szám. Erről a fogorvosi helyzetről is nagyon sokan írták ezen a fórumon, hogy nem tudnak tátott szájjal nyelni (a nyelés előtt+közben+után, mindig nyitva tartva a szájukat). Hát én úgy is tudtam.
A nyeléshez kapcsolódó, de más dolog: más módon viszont meg tudja oldani a nőm azt, hogy ne tudjak nyelni, és tényleg ne tudjak. Szeret az ádámcsutkámmal játszani, leginkább simogatni szereti, és pont annak nyelés közbeni mozgását érezni nem szereti, hiszen tapizná és közben arrébb megy. Csak a simogatásnál nyúlfarknyival ritkábban, de még mindig nagyon sokszor azt is megcsinálja, hogy az ujját közvetlenül a kiálló ádámcsutkám fölé nyomja. Ezt ritkán úgy teszi, hogy csak nehezíti a nyelésemet, az ádámcsutkámnak úgy kell átpréselnie magát az ujján, de átjut ahogy nyelek. A leggyakrabban viszont erősebben nyomja (figyelve rá, hogy ne a gigát nyomja meg/be, hanem tényleg fölötte legyen az ujja, ugyanakkor persze közvetlenül fölötte), és ezzel szó szerint leszorítja, hogy ne tudjon felmozdulni még akkor se, amikor megpróbálok nyelni. Ezt igazából főleg azért csinálja nekem, mert nekem izgató az, hogy miatta nem sikerül nyelnem, és legközelebb akkor fogok tudni újra nyelni amikor azt Ő megengedi nekem, és persze Ő is szereti azt, amikor megakadályozza a gigám mozgását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!