Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért gondolják,hogy ezek a lányok csak dugni akarnak?
Figyelt kérdés
Szokszor hallom,hogy akik Instagramon kipakolják a dolgokat ők csak dugni akarnak.
Szerintem ez baromság. Nekik többnyire fullos vagy gazdag párjaik vannak és nem Kiss Pista Karádi asztalosnak pakolja ki a seggét hanem csak követőket gyűjt magának. Az emberek miért hiszik azt ,hogy ezek a csajok dugni akarnak?
2023. jan. 14. 20:17
2/11 anonim válasza:
Csak szépen akarják megfogalmazni, hogy a p1n4jukkal akarnak elérni valamit, tehát prostituálódnak.
3/11 anonim válasza:
Ez azert rendesen kirakta, biztos nem Kiss Pista a párja, de hogy asztalos, azt nem tudom. Jah követőket gyűjt, inkabb aranyásó.
4/11 anonim válasza:
Mert valóban azt akarják,viszont nem mindegy kivel. Aki csóró,az esélytelen
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy csak dugni akarnak-e, de hogy nem szüzek az biztos.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom, ki gondolja azt, hogy Kiss Pista Katádi asztalossal akarnak dugni ezek a lányok, szerintem ezt nem gondolják. Azt, hogy Kiss Pista kövesse őt, azt igen, illetve azt hogy egy gazdag pali pénzelje őket, azt is. Prostituálható aranyásó, de te is ezt írtad végülis.
7/11 anonim válasza:
Nem, ezek dugni SEM akarnak, csak a picsájukat mutogatják, mert azthiszik attól lesznek valakik, közben max egy dúsgazdag balekot várnak.
9/11 anonim válasza:
De basszus, most nézem, hogy ez a lány nem is szép, a képek között találni 1-1 kivételt, ami nincs annyira szétfilterezve. És ott a "babaarc" helyett ilyen nyúzott kiégett feje van, nem ilyen sima. Most már csak az a kérdés hogy a melleit legalább plasztikával fújatta fel ekkorára, vagy az is útószerkesztett. Röhej.
10/11 A kérdező kommentje:
"de hogy asztalos, azt nem tudom"
A férje fehérnemű és bikini tervező
2023. jan. 14. 20:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!