Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan miért gondolják,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért gondolják,hogy ezek a lányok csak dugni akarnak?

Figyelt kérdés

Szokszor hallom,hogy akik Instagramon kipakolják a dolgokat ők csak dugni akarnak.

Szerintem ez baromság. Nekik többnyire fullos vagy gazdag párjaik vannak és nem Kiss Pista Karádi asztalosnak pakolja ki a seggét hanem csak követőket gyűjt magának. Az emberek miért hiszik azt ,hogy ezek a csajok dugni akarnak?

2023. jan. 14. 20:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

[link]

Az ilyenekre gondolok ☝️

2023. jan. 14. 20:17
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Csak szépen akarják megfogalmazni, hogy a p1n4jukkal akarnak elérni valamit, tehát prostituálódnak.
2023. jan. 14. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Ez azert rendesen kirakta, biztos nem Kiss Pista a párja, de hogy asztalos, azt nem tudom. Jah követőket gyűjt, inkabb aranyásó.
2023. jan. 14. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert valóban azt akarják,viszont nem mindegy kivel. Aki csóró,az esélytelen
2023. jan. 14. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, hogy csak dugni akarnak-e, de hogy nem szüzek az biztos.
2023. jan. 14. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki gondolja azt, hogy Kiss Pista Katádi asztalossal akarnak dugni ezek a lányok, szerintem ezt nem gondolják. Azt, hogy Kiss Pista kövesse őt, azt igen, illetve azt hogy egy gazdag pali pénzelje őket, azt is. Prostituálható aranyásó, de te is ezt írtad végülis.
2023. jan. 14. 20:26
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem, ezek dugni SEM akarnak, csak a picsájukat mutogatják, mert azthiszik attól lesznek valakik, közben max egy dúsgazdag balekot várnak.
2023. jan. 14. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
mert ez igaz
2023. jan. 14. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
De basszus, most nézem, hogy ez a lány nem is szép, a képek között találni 1-1 kivételt, ami nincs annyira szétfilterezve. És ott a "babaarc" helyett ilyen nyúzott kiégett feje van, nem ilyen sima. Most már csak az a kérdés hogy a melleit legalább plasztikával fújatta fel ekkorára, vagy az is útószerkesztett. Röhej.
2023. jan. 14. 20:33
 10/11 A kérdező kommentje:

"de hogy asztalos, azt nem tudom"

A férje fehérnemű és bikini tervező

2023. jan. 14. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!