Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsallnatok ha egy csaj csak azt akarna hogy masszírozzatok és elégítsetek ki kézzel aztán mondana hogy bocs mennem kell?
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 15:49
1/9 anonim válasza:
Nem. A csajok kiszámíthatatlanok.
4/9 érdeklődő35 válasza:
Számomra még furcsább volt, amikor egy lány annyit kért, hogy csak nagyon keményen fenekeljem el. És utána nem akarta hogy legalább kézzel elélveztessem. Többszöri találkozás, "szeánsz" után sem. Így aztán hamarosan tovább léptem.
De azt amit a kérdező írt azt még azért inkább meg tudom érteni. Bár van benne némi dominai megnyilvánulás, de el tudom képzelni, hogy egy lány sok csalódást keltő hím után szeretne önző lenni, és végre megélni, hogy csak róla szóljon a találka,
5/9 anonim válasza:
4es. A lany meztelen fenekét verted el? Nem viszonozta semmivel?
7/9 érdeklődő35 válasza:
Igen. És nem csak a fenekét..
8/9 anonim válasza:
Ez nagyon jó, mert nagyon szeretek masszírozni, kézzel a lányhoz hozzáérni, simogatni a testének bármely részét, vagy akár kényeztetni is kézzel.
9/9 érdeklődő35 válasza:
Egyébként bár többször masszíroztam lányt mint műkedvelő masször (hím testéhez bem bírok hozzáérni) egyszer volt olyan, hogy a hát, combmasszázsból áttértem volna kicsit a popsira is, és bár direkt elutasítás nem volt, azért testbeszédileg átjött, higy a testének nem volt ínyére sajnos, pedig nem lett volna több mint a kérdésben leírt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!