Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, örülnétek ha lenne egy támogatótok aki havi 1 millió forinttal támogatna titeket? Hasonlóan mint egy sugardaddy kapcsolatban.
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 10:21
2/11 anonim válasza:
Igen nagyon örülnék, havi 1 millcsiért szinte bármit bevállalok nála. 😋
4/11 mikeXxX válasza:
Sok ingyenèlőt simán veszel a tizedèèrt is szerintem bár elèg szomorú hogy fèrfikènt így akarsz találni valakit 🤦!
6/11 anonim válasza:
Örülnénk. De te csak trollkodsz...
7/11 anonim válasza:
Nem kell hasonlóhoz sem baby-nek sem daddynek lenni, volt egy állítólag "barátnőm" akivel havonta tudtunk találkozni, de hozzá "állítólag" nem mehettünk, azért alkalmanként kétszázezret kb elköltöttem, volt hogy kevesebbet, volt szex, bár nekem egyedül az volt a kérésem hogy ha tud védekezzen és ne gumival csináljuk, illetve én azt gondoltam együtt is vagyunk, aztán egy kitalált indokkal online szakított velem, és eltűnt.
9/11 anonim válasza:
1 millió havonta az nagyon sok :)
10/11 anonim válasza:
Havi 1 millióért bármit bevállalok,de az a baj,hogy te csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!