Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran fordul elő hogy bugyi nélkül jártok nyílvános helyen? Esetleg van akit felizgat közületek ha valaki megláthatja a szoknya alatt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 20:57
11/16 anonim válasza:
Nyáron, de ritkán, van egy kicsit fiatalabb fiú aki szokott nézni, tetszek neki, volt már olyan hogy direkt neki villantottam de úgy tettem mintha véletlen lett volna és nem venném észre, hadd legyen egy kis öröme. De jártam evvel már rosszul is, mikor fújt a szél, egy csapat férfi láthatott hátulról. 20/L
12/16 anonim válasza:
Volt már rá példa, de kifejezetten odafigyeltem, hogy ne villantsak, nem izgatás céljából nem vettem fel, csak kényelmesebbnek tűnt úgy. Nyáron, pár perces séta volt csak.
13/16 anonim válasza:
Nyáron előfordul néha. Izgat is a dolog. 19L
14/16 anonim válasza:
Mi a nyilvanos hely? Elofordul . ilyenkor telen ugysen laszik hogy nincsen raktam bugyi...
15/16 anonim válasza:
Nyáron szeretek itthon meztelenül lenni (törölközőre ülök le), de ha elmegyek itthonról kell a bugyi, mert így higiénikus.
16/16 anonim válasza:
Bugyi nélkül nem megyek ki a kapun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!