Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran fordul elő hogy bugyi nélkül jártok nyílvános helyen? Esetleg van akit felizgat közületek ha valaki megláthatja a szoknya alatt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 20:57
1/16 anonim válasza:
Ritkán, de előfordul. Egyébként nem izgat fel semennyire, hogy megláthatnak.
3/16 anonim válasza:
Nyáron ritkán előfordul, de csak nagyon rövid utakra, és kifejezetten figyelek arra hogy ne villantsak.
4/16 anonim válasza:
Soha.Mindig van rajtam bugyi plane akkor ha elmegyek otthonról.
5/16 anonim válasza:
Nincs ilyen. Max akkor lenne ha a pasimat ez izgatná hogy ő tudja hogy nincs rajtam. Másoknak nem mutogatnám.
6/16 anonim válasza:
Melltartot sose hordok, de van mikor bugyit se veszek fel
8/16 anonim válasza:
Télen? Soha 😄
Nyáron max. rövid útra, nem túl higiénikus bugyi nélkül leülni sehova ugyebár. Nincs semmiféle szándékos villantás, aki érdekel annak elég egy mosoly, ne kelljen már k.rvaként mutogatni magam!
9/16 anonim válasza:
Csak itthon nem hordok bugyit de ha kimozdulok mindig van rajtam
10/16 anonim válasza:
Nyáron rendszeresen számomra nem kínos.43N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!