Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyire izgultok fel a terhes nőkre ?
Ha amúgy dögös a csaj, akkor fel tud izgatni.
Ha egy krumpli, akkor tökmindegy, akkor is egy krumpli. :)
Ezt kérlek, szóról szóra mond el édesanyádnak is. Érdekelne a válasza, hiszen azért volt ő is "undorító látvány", hogy te létezhess (bár esélyes, hogy már megbánta... ).
Örülök hogy az ízlésem a többséggel megegyezik .
Én is akkor kívántam talán a legjobban páromat , amikor várandós volt és már szép nagy volt a pocakja !
Nekem nagyon tetszett és kívánatos is volt számomra .
Szerettem a pocakját megpuszilgatni és megsimogatni és jó érzés volt érezni , amikor a kicsi rúgott egyet .
13/ Minden ember más és más és én el fogadom azt is ha neked maga a látvány nem izgató s nem tetszik , van ilyen ez nem szégyen .
De azért legyünk már kedvesebbek a hölgyekhez , tiszteljük őket ha lehet , hiszen oriási áldozatot hoznak értünk és a gyermekeinkért és bizony ők szenvednek meg , mind ezért !
Tisztelet és becsület , minden anyának !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!