Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az elején rengeteg szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elején rengeteg szex, aztán nagyon kevés. Mi ez a jelenség a férfiaknál, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

A közelmúltban én és két másik barátnőm is ugyanúgy jártunk, így biztosan mással is előfordult, hátha valaki tud valami okosat mondani. Mindenki összejött a párjával, eleitne rengeteg volt a szex, napi akár 3-4 is, ahogy az lenni szokott.

Ez az időszak az én kapcsolatomban kb. 6 hónapig tartott, utána folyamatosan elkezdett csökkenni, egy év után már csak heti 1 volt.

Egyik barátnőmnél szintén hasonló helyzet: a pasi kijelentette, hogy hatalmas igénye van a szexre, ott is napi többször is volt, de ott csak kb. 2 hónapig, utána ott sem volt jobb a helyzet, heti 1 nagyon max 2 volt nekik.

A harmadik lánynál is hasonló a sztori, azzal a különbséggel, hogy nekik is kb. 6 hónapig tartott ez a rengeteg szex időszak, utána 2-3 hetente !! szexeltek.

Nem értjük, mi lehet ez. Az én barátom és a második lány barátja, amikor ezt felhoztuk, kb hülyének néztek, hogy mit akarunk mi, minden nap szexelni? Nyilván nem, de ez azért kevés. Meg akkor minek állították be magukat úgy, mintha nekik aztán mekkora igényük lenne? Az én barátom konkrétan közölte, hogy neki mindenkivel ennyi volt ennyi idő után, és ez másnak nem volt gond, én vagyok az első, aki szól. Elég szar érzés így, mint akire ráuntak.

Amúgy a harmadik pár már nincs is együtt, csak azért írtam le, mert érdekes, hogy mindhármunkkal ugyanez volt.

Ez valami általános dolog?

2023. jan. 13. 08:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ràdunt,meg a baràtnőidre is.
2023. jan. 13. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Én férfiként ugyan ezt tapasztalom, csak a a mi esetünkben nők szokták visszább venni a tempót. Jönnek a "fáradt vagyok", meg "akarsz filmet nézni" dolgokkal. Aztán jön a heti max. 1 szex. Ha véletlen eljutunk a gyermekáldásig akkor meg jöhet az évenkénti 2-3 szex.
2023. jan. 13. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!