Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az elején rengeteg szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elején rengeteg szex, aztán nagyon kevés. Mi ez a jelenség a férfiaknál, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

A közelmúltban én és két másik barátnőm is ugyanúgy jártunk, így biztosan mással is előfordult, hátha valaki tud valami okosat mondani. Mindenki összejött a párjával, eleitne rengeteg volt a szex, napi akár 3-4 is, ahogy az lenni szokott.

Ez az időszak az én kapcsolatomban kb. 6 hónapig tartott, utána folyamatosan elkezdett csökkenni, egy év után már csak heti 1 volt.

Egyik barátnőmnél szintén hasonló helyzet: a pasi kijelentette, hogy hatalmas igénye van a szexre, ott is napi többször is volt, de ott csak kb. 2 hónapig, utána ott sem volt jobb a helyzet, heti 1 nagyon max 2 volt nekik.

A harmadik lánynál is hasonló a sztori, azzal a különbséggel, hogy nekik is kb. 6 hónapig tartott ez a rengeteg szex időszak, utána 2-3 hetente !! szexeltek.

Nem értjük, mi lehet ez. Az én barátom és a második lány barátja, amikor ezt felhoztuk, kb hülyének néztek, hogy mit akarunk mi, minden nap szexelni? Nyilván nem, de ez azért kevés. Meg akkor minek állították be magukat úgy, mintha nekik aztán mekkora igényük lenne? Az én barátom konkrétan közölte, hogy neki mindenkivel ennyi volt ennyi idő után, és ez másnak nem volt gond, én vagyok az első, aki szól. Elég szar érzés így, mint akire ráuntak.

Amúgy a harmadik pár már nincs is együtt, csak azért írtam le, mert érdekes, hogy mindhármunkkal ugyanez volt.

Ez valami általános dolog?

2023. jan. 13. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egyrészt azért a korotoktól függetlenül a kezdeti rózsaszín köd után csökken az igény, mert már nem olyan új, ismeretlen és izgalmas érzés mint az elején. Másrészt természetesen ritka mivézeltol eltekinte ilyen egy kapcsolat dinamikaja. Az hogy mennyirol mennyire csokken le es mekkora idotartam alatt, az mar tenyleg egyen fuggo. Nalatok pechetek volt mind3otoknak, altalaban a holgyek ignye csokken gyorsabban 30 felett, persze vannak kivetelek. 20 eves korban azert a heti egy szex nem tul sok az teny, de azert az hogy evekig napi tobb akcio maradjon az szerintem ritka. Nem kizat de ahhoz tenyleg ket szeximado kell akik mas teren is jol mukodnek egyutt.

Kar h nem irtad korotok.

2023. jan. 13. 09:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Elmúlt az újdonság varázsa. Beállt a rendszeres szex.
2023. jan. 13. 09:03
 3/12 anonim ***** válasza:

A hormongőz egy idő után leülepszik. Persze, ez alól is akadhat kivétel, de több esetben így alakul.

Sokan szeretik hangoztatni, hogy szexmániások, de amikor emberükre akadnak, na akkor jön elő a valóság. Ilyen és ehhez hasonló hencegéseket nem kell elhinni.

Az meg szerintem a csodával határos, ha valaki hosszú távon napi 3-4 menetet bírjon idővel és szuflával is. Vannak persze, akik betegek, ugye a valódi szexfüggők. De nem ezt kellene alapul venni, hiszen itt azért pszicho terápiás kezelésben is részt vesznek azok, akik ezt már felismerték magukban.

2023. jan. 13. 09:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát igen én sem napi többre gondoltam ezt hangsúlyoztam is a barátomnak, de ennél azért többet szeretnék.

Húszas éveink közepén vagyunk mindhárman, a pasik a húszas éveik végén-harmincas éveik elején.

2023. jan. 13. 09:04
 5/12 A kérdező kommentje:

Persze tényleg nem napi 3-4-et akarok, ne értsetek félre :D Barátom is kb. így állította be a dolgot, hát nem esett jól.

De azért a heti 2-re mondjuk természetes az igényem nem? Szerintem az 1 kevés.. Én olyan kapcsolatot szeretnék hosszú távon, ahol oké nem menetrendszerűen kell ezt betartani, megértő vagyok én, mert történhet bármi, de az intimitás fenntartásához szerintem ennyi legalább kell átlagosan. Vagy rosszul gondolom? :( úgy érzem, ennek így nagyon rossz vége lesz.

2023. jan. 13. 09:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg csinálsz bármit annak érdekében, hogy ez megalósuljon?

Mert szerintem az ilyen visszavevés annak is a következménye, hogy kevesebbet foglalkoztok a témával, nem beszélgettek róla, nem próbáltok ki új dolgokat, semmivel se próbáljátok felkelteni a másik érdeklődését. Aztán ha neki ez a mennyiség jó, akkor neked kéne jobban próbálkozni. (pl. gondolok itt ilyenre, hogy szexi témákról többet beszélgetni, esetleg kis meglepetések készíteni a pasidnak(képeket küldeni, történeteket hogy mit akarsz vele megcsinálni), szerepjátékozni, ... )

2023. jan. 13. 09:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg azért is esik rosszul ez az egész mert én pont nem az a nő vagyok, akire a férfiak panaszkodnak, hogy folyton "fáj a feje" meg elutasítja a pasiját/férjét ha kezdeményez, szóval velem hosszú távon is fent lehetne ezt tartani.
2023. jan. 13. 09:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyeznek az igényeitek, és ha nem sikerül sehogysem dűlőre jutnotok, akkor off lesz. Ez van.
2023. jan. 13. 09:11
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

Hát abba a korban én még mindennap szexeltem a feleségemmel, sőt nem csak egy volt hanem néha kettő vagy három menet .

Nálam kb 20 év után csökkent a szex és már tényleg nagyon unalmas , semmi érdekes nincs benne.

2023. jan. 13. 09:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Ugyanaz az oka mint a házasságokban. Az első nagy rózsaszín köd elillan és belekényelmesednek a felek, erősödnek a tudat alattiban meglévő különbségek. Ez miatt csökken az érzelmi kötődés, elszürkül a kapcsolat érzelmileg. Ennek az indikátora az egymás közötti vágy csökkenése.

Az esetedben átgondolnám van-e értelme hosszú távon fenntartani a kapcsolatot, mert ez nem lesz jobb s egyre inkább csak megszokássá válik a kapcsolatotok. Így akarsz leélni egy életet? Ha valakivel nem passzolsz össze akkor el kell engedni - neki is, magadnak is megadod az esélyt hogy olyan párt találj akivel 10 év után is azt érzed húúúúúúúúúúú. Hozzáteszem egy hosszú távú kapcsolatban ezért enni is kell - nap, mint nap "ugyanúgy mint az elején".

2023. jan. 13. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!