Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak ti benne lennétek abba a hármasba hogy +1 férfi? A feleségeteken kívül?
Már idősebbek vagyunk +30 és +40 így kerlek ne tinifiuk válaszoljanak :D nekem bejönne ha +1 férfival próbálkoznánk hármasban. Az hogy +1 jő legyen nem igazán tudom elképzelni mert féltékeny tipus vagyok (akármilyen szemétség) a ferfiak mennyire nyitottak erre?
Azt nem akarnám hogy egymással foglalkozzanak csak velem :D a ferjemben semmi meleg hajlam nincs az biztos. De nem tudom mit szólna az ötlethet.
Regota együtt vagyunk, gyerekeink is vannak azóta. (Jeletkezőket nem kerek) csak érdekelne hogy csalados apukák hogy állnak a témához.
Én középkorú feleségként válaszolok neked.
Nálunk pont a férjem hozta fel először a két pasis felállást. Elsőre a barátját vettük be, de most már mi is inkább a swingert részesítjük előnyben. Sok hasonló korú pár van ott is ilyen vágyakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!