Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Hölgyek! Van közöttetek is olyan, aki annyira szereti az idegenekkel való szexchatet, mint néhány férfi, vagy titeket ez annyira nem vonz? 30F
#9 - Én amikor elkezdtem részletesen írni sokszor ott lett vége a levelezésnek! Pedig nem vulgárisan és nem érzelem mentesen próbáltam fogalmazni....
Egy levelezés a vágyott és élvezetes dolgok leírása nélkül nem több mint egy "romantikus"regény.
A szexchat ettől több!
#7 voltam.
Egyébként hihetetlen hogy írod ezt az avatar dolgot...
Játékosabb hangulatomban volt már, hogy vissza kérdeztem, mit szeretne, hány éves legyek, meg ilyesmi.
De valahogy nem volt sikere.
Szerintem nagyon sok esetben ez csak egy megjátszás
Az ujjai köré csavarják egymást szavakban de ha találkoznának akkor jönne a nagy kopp hogy ez mind csak szinjáték volt
#13 Sokszor nem is akarnak találkozni!
Én sem akarok találkozni azzal akivel chat-eltem!
A fantáziámat mozgattam.
F
Nem megjátszás, hanem játszás-játszadozás, saját szórakozásra, örömre.
Egy szexchatban nem egymást csavarják az ujjaik köré. Hanem van egyik fél, van másik fél, és középen van a vágy, a fantázia. Amely pontban találkoznak, amihez mindketten kapcsolódnak. Tehát nem egymáshoz.
#12 voltam
#15 Tökkkkkéletesen fogalmazot!!!
Lopom a gondolatait!
F
Szerintem nincs olyan aki minden szituációban jól fogalmaz. Van, hogy félreérthetően, van, hogy helyesbítésre szorul, van, hogy még utólag sem kapcsol, van, hogy túl későn...
A "minden szituáció" az nagyon tág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!