Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi egy nő , hogy párja megcsókolja ?
Párommal már több mint 10 éve vagyunk együtt és soha nem lelkesedett a csókért .
Az együttlétünk óta 5x még nem csókolhattam meg , mindig félre hajtja a fejét , be csukja a száját , egyszerűen nem viszonozza a csókomat .
Pedig a száj higéniámra oda figyelek s rendszeresen járok fogászatra is .
Valaki járt már hasonló képen párjával , barátnőjével ?
Van valami javaslatotok ezzel kapcsolatban ?
Az én párom ugyan ilyen.
Egyszerűen testnedv fóbiás.
És a nyál is testnedv.
Szar dolog ez, de elfogadtam, hogy ő ilyen.
4/ - Igen , nekünk így kell elfogadnunk párjainkat , kénytelenek vagyunk .
Bár nekem nagyon jólesett olykor egy - egy őszinte csók még korábban a volt barátnőimtől , sosem felejtem el , amikor spontán egyszer csak heves csókolózásba kezdtünk , az olyan romantikus is volt egyben .
5/ - Tudom miről beszélsz . Pont egy Doktornővel jártam így , aki épp a fogamat bűvölte a fogorvosi székben .
Fölém kellet hajolnia ugyebár , ráadásul maszkot is viselt , de még is folyton éreztem azt a tömény kellemetlen szagot ami a szájából távozott .
Mintha nem is tudom , mikor már rohad a kaki , valami ahhoz hasonlót érezhettem , azt hittem oda hányok ! Szörnyű érzés volt , undorító !
Na tehát , az én számból ilyen durva szagok nem távoznak!
Azt azért néha én is érezném , sőt még ara is figyelek ha fogászatra megyek , akkor nem eszek pl: vörös , vagy fokhagymát .
De ha meg olyasmit ettem , akkor meg nem csókolózok , vagy legalább is figyelmeztetem a páromat rá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!