Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek beteg a párja hogyan oldja meg az együttlétet?
Ha nem reagál semmire, akkor nemi erőszak.
Ha le van bénulva, de a tudata tiszta, és beleegyezik az aktusba, akkor csinálhatod.
Kérdező nem jól fogalmaztad meg a kérdést és sokan nem értik mire is gondolsz.
Tegyük fel van egy fiatal vagy középkorú pár, együtt vannak x éve mindennap szexelnek. Majd lesz egy autóbaleset, ahol a nő súlyosan lesérül és magatehetetlenné válik és otthoni folyamatos ápolásra szorul. Eltelik egy bizonyos idő és ez a helyzet egyre nehezebbé fog válni a másik félnek. Ez elvezethet odáig, hogy a libidója teljesen lecsökken nullára és áldozattá válik sajnos, ami azt jelenti beletörődik az életébe és lemond a szexről. A másik út pedig, hogy bármennyire is szereti a párját megfogja csalni más nővel vagy elfogja hagyni. Ez nagyon mély és szomorú élethelyzet. Amíg nincs benne az ember rámondhatja mindig vele marad meg minden, de napról napra egyre nehezebb lesz így élni.
14-es: Én sem hagynám el, viszont én hiperszexuális vagyok, eleve az átlagnál sűrűbben igénylem a szexet.
"Ez elvezethet odáig, hogy a libidója teljesen lecsökken nullára és áldozattá válik sajnos, ami azt jelenti beletörődik az életébe és lemond a szexről."
Mitől csökkenne le?
Hiperszexuális, lol.
Hát így is lehet mondani, azt, hogy a saját szexualitásom kiélése fontosabb, mint a feleségem.
Pedig valóság, hogy van, aki többször kivánja, mint az átlag, és van, aki kevesebbszer. De az már beteges, hogy a párod állapotával nem törődve akarod tőle a nemi kielégítést. Ez arra utal, hogy nem érzelmi, hanem kizárólag testi volt a kapcsolatod vele.
Remélem, hogy a kérdést csak kiizzadtad a kissé kevéssé barázdált szürkeállományodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!