Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a pszichológúsok is érezhetnek vonzalmat a páciensük felé?
Sziasztok eddig csak egyszer voltam a pszichológúsomnál de azóta folyamatosan rá gondolok első látásra tetszik mint férfi.
De tudom hogy ebből semmi se lehet. Párom és gyerekem van én huszonéves vagyok ő harminc körüli. Nem értem magamat mert soha se voltam hűtlen,még csak meg se nézem a férfiakat, mégis csak rá tudok gondolni. Ha rám nézett zavarba jöttem és kerültem a szemkontaktust. Hogyan tudnám ezt az érzést leküzdeni? Szeretem a páromat. Elsősorban pszichológúsok véleményére vagyok kíváncsi.
A legnagyobb szakmai (és etikai) vétség "kezdeni" a pácienssel. Hidd el hogy sokkal jobban ismerik saját magukat mint gondolod és az eredményes terápia érdekében tartani fogják a határokat. Segíteni akar neked, nem pedig kalandot keresni.
S azt is tudja hogy te miért lettél ilyen könnyen szerelmes, miért alakult ki benned a vonzódás, kötődés (olyan dolgokat tud már most rólad amit te még nem is sejtesz saját magadról). Nem fog visszaélni vele, de segíteni fog hogy egyenesbe kerülj.
Szia!
Igen valójában régen is gyorsan estem szerelembe és nagyon ragaszkodó típus vagyok. Amióta férjnél vagyok ez változott imádom a kisfiamat, bár a férjemmel nem volt mindig jó de folyamatosan dolgozunk ezen. Van egy kis önbizalom hiányom amin dolgozni szeretnék illetve társfüggő is vagyok, emiatt sok se veled se nélküled kapcsolatom volt. Csak ezelőtt ha jártam is pszichológúsnál nő volt. Kicsit fura megnyílni egy férfi pszichológúsnak. Lehet hogy inkább erről van szó?
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!