Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Forduljak szexuál pszichológushoz?
Amennyiben ez tényleg mély nyomot hagyott benned, nem árt elmenni pszichológushoz, igen.
Azt nem tudom, hogy ez szexuálpszichológus vagy "sima" pszichológus területe, én egyiket sem ismerem.
És bár te nem hibáztál azzal (sem), hogy nem mentél bele párod "kérésre" a dologba, tény és való, hogy valahogy kezelni kell a benned felgyűlt és elnyomott érzelmeket ezzel kapcsolatban. Mindenesetre ártani nem ártana egy hozzá értő emberrel elbeszélgetni.
Nem tudom, de nem normális a viselkedése egy párkapcsolatban (sem).
Én a helyedben biztos otthagynám, ha szeretem, ha nem..
nem oké, hogy egy lelki roncsot csinál belőled. :)
Én azt nem értem, hogy miért tartottál ki mellette.
Ha volt összehasonlítási alapod, és a korábbi férfiak normálisan bántak veled, akkor ez a vadbarom miért kellett ennyire?
Ha korábban rendben volt a szexuális èleted, akkor keress új társat, vele is jó lesz.
Nehogymár te érezd szarul magad egy kretén miatt. Fel a fejjel!
Ja igen, elnézést.
De ez nem változtat azon, hogy nem oké amit veled tett. Mindenképpen fordulj pszichológushoz, ha azóta is padlón vagy miatta. Mert ez azért nem kis dolog.
Gusztustalan hármasozós görény egy férfi!
Nem veled van a gond!
Jól látod egy szociopatába futottál bele, akiben 0 együttérzés és csak az számított hogy elérje amit akar. A tipikus mérgező kapcsolat (s ez nem azon múlik kedveli-e valaki a swignereket vagy sem, azokból is van normális, meg szimpla kapcsolaton belüliből is idióta).
Igen, keress fel egy jó pszichológust. Tanácsok a szakember választáshoz:
- Rendes 5 éves pszichológusi végzettség, szexuálpszichológia posztgrad, klinikai szakpszichológusi gyakorlat.
- Az ismertetőjében szerepeljen olyan problémakör amivel fordulni szeretnél hozzá.
- Az ismertetője, leírása alapján szimpatikus legyen neked (hogy meg tudj majd neki nyílni).
- A rendelési hely, idő alapján meg tudd oldani hogy heti 1x felkeresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!