Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek offoljam a pasit?
Szóval megkérdezte volt-e már részem hármasban, mondtam, hogy igen, plusz egy lánnyal. Felvetette, hogy megpróbálhatnánk. Én viszont nem vagyok biszex, inkább hetero flexibilis, a hármason kívül csak egyszer voltam lánnyal, nem mondom, hogy rossz volt, de inkább pasi kell.
Szóval kapásból rávágtam, hogy inkább plusz egy pasi és behiztizett, 2 napig nem vette fel a telefont és most már hogy beszélünk is olyan flegma velem.
Lehet, hogy én voltam érzéketlen vagy hagyjam inkább?
HETERO FLEXIBILIS.
En meg biszex light.😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Ő mar offolt téged, jogosan, nem passzolnak az igényeitek, mindketten csak magatokra gondoltok és még sem próbáltok kompromisszumra jutni.
A válaszok azért megdöbbentőek...ha a férfi szemszögéből lenne kiírva a kérdés, akkor is ilyen válaszok születnének, hogy dobd ezt az önző csajt?...érdekes...
#15 én eléggé fordítva vagyok bekötve, nekem volt hogy bedobta egy csaj ugyanezt, hogy plusz pasi..
meg is lett szervezve, többször is. :)
Ha ő elvárja tőled, hogy egy csajt vegyetek be harmadiknak, akkor te is elvárhatod, hogy egy pasit.
Ez így lenne fair
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!